fbpx
Uutiset

Maalijuhlaa HPK06:lla viikonloppuna

HPK06 kohtasi kahdella peliryhmällään viikonloppuna yhteensä kolme vastustajaa.

Lauantaina D2 AA –jatkosarjassa HPK Mustat kohtasi Ilves Chicagon Tampereella. Ilves oli niskan päällä lähes koko ottelun ajan, ja vaikka HPK kiri toisessa erässä tasoihin, pisteet jäivät Tampereelle maalein 5-3.

HPK:n maalit taituroivat Jere Leppikangas, Alex Maaniittu ja Hugo Helén. Ainokainen syöttöpiste merkittiin Edi Hakkaraiselle. HPK:n maalia vartioi lainavahti Kaapo Pulkkinen 21 torjunnalla.

Lauantaina D2 AAA –jatkosarjassa HPK Oranssien vastustajaksi Hakiolle saapui Sport Oskut Vaasasta. Maali-ilottelu alkoi jo noin seitsemän minuutin kohdalla Kaarlo Kapasen osumalla Robin Huttusen syötöstä. HPK ei antanut armoa vierailleen jatkossakaan, ja varsinkin toinen erä oli kotijoukkueelta silkkaa tykitystä.

Ottelun lopputulos oli selvät 9-0, ja kovin pistemies oli Juuso Heinonen hattutempullaan. HPK:n muut maalit tehtailivat Kaarlo Kapanen ja Valtteri Viitaluoma kahdella sekä Oliver Kopiloff ja Roope Vesterinen yhdellä osumalla. Maalivahti Kim Saarinen torjui ottelussa 21 kertaa, kun taas vastustajan piskuinen Masi Härkönen sai tilastoihinsa merkinnäksi 60 torjuntaa.

 

Sunnuntaina Oranssit jatkoi hyviä otteitaan, kun joukkue kohtasi Tappara Sinisen Hakiolla. Kahden tasavahvan joukkueen kesken nähtiin tasaista vääntöä, ja vielä kolmannen erän keskivaiheilla ottelu oli 5-5, kunnes Oliver Kopiloff käänsi kahdella maalilla ottelun voittoon 7-5. Kopiloffin ansiokas saalis koko ottelussa oli 4+1. Maaleja yhden osuman verran laukoivat Matias Lappalainen, Tommi Kaivola ja Kaarlo Kapanen. Niinikään lainamaalivahti Aaro Rintanen torjui 16 kertaa.

Vastuuvalmentaja Marko Myller oli tyytyväinen suojattiensa esityksiin.

– Joukkue hyökkäsi ja puolusti tiiviinä, Myller totesi ottelun jälkeen.

Molempien peliryhmien jatkosarjojen ottelut jatkuvat tulevana viikonloppuna, Oranssit matkustaa Tampereelle Tappara Mustan vieraaksi ja Mustat saa vastustajakseen Kisa-Eaglesin Kangasalalta.

 

Teksti: Titta Raappana-Haapio, joukkueenjohtaja

Asiasanat

Menot