Junnut

Sisu 10 -joukkue otti viikonloppuna Nokialla kolme voittoa

Sisu 10 pelaa Suomen Jääkiekkoliiton F2-ikäisten Leijonaliigaa Hämeen alueella.

Viikonloppuna Sisun kahdella peliryhmällä oli sarjaottelut Nokialla. Ensimmäisessä otteluparissa kohtasivat Sisu Punainen ja HC Nokia sekä Sisu Valkoinen ja VaPS eli Vammalan Palloseura.

Sisu Punainen taisteli voitosta taitavasti, mutta joutui taipumaan nokialaisille lukemin 7-11. Sisu Valkoinen ei antanut VaPS:ille armoa, ottelu päättyi Sisun maalijuhlaan 11-1.

Toiseen otteluun vastustajat vaihtuivat.

Sisu Punainen otti revanssin ja voiton kotiin VaPS:ilta 8-4. Sisu Valkoinen jatkoi hyvää peliään ja otti arvokkaan voiton erittäin kovatasoisesta HC Nokiasta lukemin 12-9. Sisu Punaisten maalissa torjui Sanni Ananin ja Sisu Valkoisten maalissa Milo Söyring. Tsempparikiekot menivät tällä kertaa Frans Tiirikkalalle, Nazar Bilanille, Veetu ja Valtteri Kantinkoskelle.

– Joukkueen pelaajien yksilötaidot ja pelaaminen joukkueena ovat kehittyneet kovasti syksyn aikana, kertoo joukkueen valmentaja Patrik Pohjanvirta.

– Pelaajat ovat innokkaita ja aktiivisia harjoituksissa ja joukkueen yhteishenki on hyvä. Joukkue on sarjassaan melko kokematon, mutta harjoittelu alkaa tuottaa jo tulosta; puolustuspeli ja syöttely ovat kehittyneet kovasti.

Outi Pohjanvirta, Sisu-Hockey

Asiasanat