fbpx
Uutiset

Sisu Hockeyllä miniturnaus loppiaisena

Sisu Hockey G11-joukkue järjesti kauden neljännet pelitällit loppiaissunnuntaina Jääliikuntakeskus Hakiolla. Pelitällin teemana oli ”hevimmät” pelit ja ottelumusiikit ”änärityyliin”. Turnaus oli tällä kertaa lähikaupunkien joukkueiden välinen pelitapahtuma. Riihimäen jääkiekkojoukkueita edusti Kiekko-Nikkareiden Dallas ja Pittsburgh. Valkeakoskelta mukana olivat Kiekko-Ahma Canucks ja Jets –joukkueet.  HPK osallistui niin ikään kahdella peliryhmällään Kings ja Panthers. Sisun joukkueet olivat Valkoinen ja Punainen.

Valmentaja Tanja Kytö luotsasi yhdessä Riku Laakson kanssa Sisu Valkoisen joukkuetta. Valkoisen joukkueen ensimmäinen ottelu oli kamppailu HPK Kings:ien kanssa. HPK oli ottelussa vahvempi maalintekijä ja paikallisderbyn ottelu päättyi HPK:n voittoon 5–1.  Sisun maalivahti Kimi Laakso palkittiin ottelusta viirillä.

Toisen ottelunsa Valkoinen joukkue pelasi Kiekko-Nikkarit Dallasia vastaan. Sisulla oli paljon hyviä maalipaikkoja, mutta kotijoukkue ei päässyt tarpeeksi tehokkaasti pahantekoon Dallasin maalille. Dallas käytti omat maalipaikkansa hyväkseen ja voitti Sisun tuloksella 5–2. Valtteri Hynninen palkittiin tässä ottelussa uurastuksestaan kentällä tsempparikiekolla.

Kolmannessa ottelussaan Sisu Valkoinen sai vastaansa Kiekko-Ahma Canucksin. Sisu aloitti ottelun vahvasti ja joukkueella oli kiitettävästi maalipaikkoja. Maaleja tehtiin tasaisesti molempiin päihin. Ottelu päättyi tasatulokseen 5 – 5. Tsempparikiekko ojennettiin Oliver Tammiselle.

Valmentaja Sami Malmsten, Mikko Härkönen ja Timo Mennala aloittivat joukkueensa Sisu Punainen kanssa ottelulla HPK Panthersia vastaan. Sisu antoi heti myrskyvaroituksen HPK:lle ja maalihanat aukesivat nopeasti. HPK ei tästä lannistunut vaan kiri Sisua kiinni vahvalla otteella. Ottelun loppulukemat olivat kuitenkin Sisun hyväksi 5–4. Jesse Härkönen palkittiin tsempparipalkinnolla aktiivisesta pelaamisesta joukkueensa hyväksi.

Punaisen joukkueen toinen kamppailu käytiin Kiekko-Nikkarit Pittsburghia vastaan. Sisukas Sisu ei antanut vastustajalleen mahdollisuutta maalintekoon ollenkaan vaan voitti ottelun tuloksella 4–0. Maalin suulla vartioinut Matias Pekkanen iloitsi nollapelistään yhdessä joukkueen kanssa. Tsempparikiekolla palkittiin tällä kertaa tehoja kerännyt Vilho Mennala.

Päivän viimeiseen otteluun Sisu Punainen sai vastaansa Kiekko-Ahma Jetsin. Alun kaksi ensimmäistä taistoa oli verottanut Sisulaisia pelaajia ja illan viimeinen koitos oli tällä erää vaikein. Sisun kokoonpanoa oli muutettu niin, että maalissa torjui Eino Peltola. Eino palkittiin lukuisista huipputorjunnoista pitäen loppulukemat kohtuullisina. Ottelu päättyi Jetsin voittoon 6–2.

Ottelun järjestelyistä ansaitsevat erityiskiitokset pelinohjaajat Hannu Lehtinen, Pasi Suvitie, Petteri Tammi, Jimi Laakso ja Axel Vesaharju.

Satu Saloranta-Laakso, Sisu Hockeyn 11/12-joukkueenjohtaja

 

Tulokset:

Kiekko-Nikkarit Dallas KiekkoAhma Canucks 5 – 6 HPK Kings Sisu Valkoinen 5 – 1
Kiekko-Nikkarit Pittsburgh Kiekko-Ahma Jets 5 – 5 HPK Panthers Sisu Punainen 4 – 5
Kiekko-Nikkarit Dallas Sisu Valkoinen 5 – 2 HPK Kings KiekkoAhma Canucks 3 – 2
Kiekko-Nikkarit Pittsburgh Sisu Punainen 0 – 4 HPK Panthers Kiekko-Ahma Jets 1 – 6
Kiekko-Nikkarit Dallas HPK Kings 4 – 5 Sisu Valkoinen KiekkoAhma Canucks 5 – 5
Kiekko-Nikkarit Pittsburgh HPK Panthers 3 – 9 Sisu Punainen Kiekko-Ahma Jets 2 – 6

Menot