Junnut

Sisu Hockeyn G-junioreilla pelitällit Hakiossa

Sisu Hockey järjesti helmikuun kunniaksi pelitällin Jääliikuntakeskus Hakiossa. Kotijoukkueen lisäksi mukana olivat Jää-Ahmat Hyvinkäältä, HPK ja Kiekko-Ahma Valkeakoskelta. Jokainen joukkue osallistui kahdella peliryhmällä pelitälleihin. Sisu Hockeyn joukkueissa Punainen ja Valkoinen pelasi niinkään G-ikäisiä, mutta myös kiekkokoulun nuorempia pelaajia. Kevään korvalla nuorempienkin pelureiden on hyvä tutustua joukkuetoimintaan.

Sisu Punaisen joukkueen peräsimessä toimi valmentaja Samuli Helminen. Samuli kiitteli pelaajiaan, sillä kaikki jaksoivat yrittää ja tehdä rohkeasti asioita jäällä. Samulin joukkueen maalivahti ja ensikertalainen Sampo Alkio ansaitsi erityismaininnan kovasta tsempistään tolppien välissä.

Sisu Valkoista luotsasi Tanja Kytö. Tanja kehui joukkueensa peli-iloa ja taistelutahtoa. Pelit olivatkin tiukkaa vääntöä ja mittaa otettiin vastustajasta tosissaan. Valkoisen joukkueen Roope Riippi ja Väinö Aalto tehtailivat molemmat kaksi maalia. Rianna Riippi osui kerran.

Sisun vanhemmat ansaitsevat myös kunniamaininnan, sillä he ovat erityisen sitoutuneita pelitällitapahtumiin. Kahdeksan peliryhmän tapahtuma ei ole ihan pikkujuttu järjestää; ilman vapaaehtoisia toimijoita jopa mahdotonta.

Tulokset:

Kiekko-Ahma Valkoinen 4 – Sisu Punainen 0

Hpk keltainen 1 – Sisu Punainen 3

Hpk vihreä 2 – Sisu Punainen 9

HPK keltainen 2 – Sisu Valkoinen 1

HPK vihreä 3 – Sisu Valkoinen 2

Sisu Valkoinen 2 – Kiekko-Ahma 1

 

Outi Pohjanvirta

Sisu Hockey Hämeenlinna ry

Menot