fbpx
Uutiset

Steelers-07-joukkueille kultaa ja hopeaa

Steelersin -07-ikäluokan molemmat joukkueet pelasivat oman sarjansa loppuhuipentuman pelit Turussa viime viikonloppuna.

Steelers Haastaja kohtasi lauantain välierissä SB Maskun, joka päättyi selkeään Steelersin voittoon 9–3. Finaalissa Steelers kohtasi LFT:n Lopelta. Peli oli tasaista vääntöä aina viimeisille minuuteille saakka, kunnes Steelers iski tasoihin ja paineli samantien ohi. Finaali päättyi Steelersin 8–7-voittoon.

Joukkueen kapteeni Leo Jokinen kävi nappaamassa joukkueelleen ansaitsemansa voittopokaalin. Joukkueen valmentaja Sampsa Keckman oli ylpeä joukkueen puolesta ja sanoi, että näinhän tämän piti mennäkin.

Steelers Kilpa aloitti alkusarjan pelinsä lauantaina Turussa. Ensimmäisessä pelissä TPS tyrmättiin täysin. Peli päättyi Steelersin 9–0-voittoon. Toisessa pelissä tuli vastaan SB Naantali, jonka Steelers voitti 5–3.

Sunnuntain välierässä Steelers kohtasi Lempäälän Sportin. Ottelu oli tasaista vääntöä ja virheistä rankaistiin välittömästi. Ottelu eteni aina jatkoajalle, jolla Steelersin Topias Heikkilän kaukolaukaus vei Steelersin finaaliin.

Finaalissa vastaan asettui SC Urbans, joka oli alkusarjan ykkönen. Ottelu oli jälleen tasaista vääntöä, niin kuin finaalissa pitääkin olla, ja jälleen mentiin jatkoajalle. Jatkoaikaa oli jäljellä reilu minuutti, kun SC Urbans ratkaisi ottelun vieraille, ja Steelers sai hopeiset mitalit kaulaansa. Joukkueen valmentaja Jussi Veijola oli tyytyväinen joukkueen työmoraaliin ja uskoi, että tästä saadaan voimaa tulevaisuuteen.

Steelers 07:n virallinen kausi sai nyt päätöksen ja kokonaisuutena voidaan olla todella tyytyväisiä. Kummatkin joukkueet olivat finaaleissa. Nyt huilataan vähän ja valmistaudutaan Tallinnan kutsuturnaukseen.

Teksti: Ville Rajapuro, vastuuvalmentaja, Steelers 07

Menot