Junnut

Steelers E2 09 molemmissa sarjatasoissa kärkipaikalla

Musta joukkue matkusti sunnuntaina Hämeenkyröön kahden pelin turnaukseen. Saimme vastustajiksi Nokian krp:n ja Classicin.

Nokian krp:tä vastaan pelatusta pelistä tulikin varsinainen maali-iloittelu päättyen meidän 13-10-voittoon. Välillä tuntui, että hyökkäysintoa oli vähän liikaakin ja puolustus tuppasi unohtumaan.

Hienoa, että saatiin paljon onnistumisia hyökkäyspäässä ja itseluottamus kasvoi.

Classic-peli oli puolestaan varsinainen trilleri. Classic oli hommannut kilpajoukkueesta pari vahvistusta iltapäivän peliin, mutta meidän urhea joukkue ei niistä säikähtänyt. Väänsimme tasaisesta pelistä 4-3-voiton ja nyt ei voi poikia kehua liikaa.

Jo kopissa pystyi aistimaan hyvän taisteluilmeen ja joka pojalla pysyi tänään keskittyminen pelissä. Maalissa vielä Viljami Simola torjui kaiken torjuttavissa olevan.

Sarja on todella tasainen ja näin sarjajohtajana on helppo hymyillä.

Pasi Kontio, valmentaja

 

Oranssi lähti sunnuntaina säilyttämään paikkaansa sarjakärkenä.  Vastassa olivat Classic sininen ja Classic punainen.

Ekassa pelissä Classic sinistä vastaan alku oli hieman heikko. Olimmekin 1-4-tappiolla erän päättyessä. Pojat eivät kuitenkaan tappioasemasta masentuneet, vaan aloittivat kirin maali kerrallaan. Kolmannessa erässä päästiin jo 5-5-tasoihin. Lopussa taululla komeili meidän 7-6-voittonumerot.  Pelinä ei kovin hyvä, mutta hieno taisteluvoitto.

Toinen peli classic punaista vastaan oli iloista hyökkäyspeliä, hienoja syöttöjä ja laadukkaita laukauksia. Halu hyökätä ja tehdä maaleja näkyi ajoittain hieman huolimattomana puolustuksena. Mikä on kyllä ymmärrettävää pelin ollessa 9-1.

Tuloksena komea 14-6-voitto. Joten sarjakärkenä jatketaan kohti seuraavaa turnausta 19.1.

Jarno Lehtikallio, valmentaja

Päivän lehti

28.9.2020

Fingerpori

comic