Junnut

Steelers Oranssi ryöpytti Classicia, Steelers Mustan pelipäivä oli karvasta kalkkia

Ensin vastaan asettui Classic Sininen. Pelin ensimmäinen erä ja puolet toisesta erästä nähtiin kauden parasta syöttelypeliä. Teemana oli nimenomaan joukkuepelaaminen. Maaleja tuli paljon ja paljon tuli tilanteita, josta olisi voinut tulla maali. Sitten tapahtui jotain kummaa ja unohdettiin syöttely. Maalinteko loppui ja alettiin puskea yksin läpi. Viimeisessä erässä kumminkin saatiin jälleen syöttely kulkemaan ja maaleja alkoi jälleen syntyä. Peli päättyi 12 maalin erolla ajassa 41:12 Steelersin voittoon lukemin 3-15.

Toisessa pelissä vastassa oli Classic Punainen. Tässä pelissä ei ihan niin upeaa syöttelypeliä saatu aikaan, kuin oli ensimmäinen peli. Syöttelyä oli kuitenkin ihan hyvin ja sen tuloksena ne maalit monesti syntyvätkin. Tähänkin peliin lähdettiin kolmella puolustajalla ja kuudella hyökkääjällä. Pelin puolessavälissä, yksi pelaaja joutui jättämään pelin kesken, joten loppupelin mentiin myös kolmella laitahyökkääjällä. Kenttä oli iso ja pojat antoivat kaikkensa taistellessaan upean voiton 13-3.

Jukka Kalliokoski, valmentaja

 

Steelers Mustalla oli tänään kotiturnaus Jukolassa. Vastustajiksi asettuivat LASB ja KyPo.

Ensimmäinen peli oli LASBia vastaan. Tänään LASB oli meitä selkeästi parempi ja hävisimme 13-6. Hyökkäyspeliämme emme saaneet lainkaan toimimaan ja puolustuspelissämme oli myös suuria haasteita.

Kypo peliin lähdimmekin uudella ilmeellä. Pelistä muodostui hyvä tasainen taistelu. Pojille sattui oman maalin edessä muutamia ratkaisevia virheitä, joista Kypo pääsi ankarasti rokottamaan. Lisäksi jäähyt nousivat ratkaisevaan osaan, sillä saimme niitä runsaasti. Johdimme vielä vähän ennen loppua, mutta Kypo juotti meille karvasta kalkkia ja peli päättyi tasan 8-8.

Pasi Kontio, valmentaja

Menot