Junnut

Steelers P09 Oranssi aloittanut sarjakautensa

Steelersin P09 Oranssi aloitti kauden 2020-2021 Jyväskylässä Killerin liikuntakeskuksessa 11. lokakuuta vuotta vanhempien sarjassa.

Vastaan asettui tuttu vastustaja Nokian KrP -09 pojat. Steelers lähti matkaan hieman vajaalla miehistöllä, mutta aloitti pelin vauhdikkaasti. Steelersilla oli johto asemassa toisen erän lopussa, mutta KrP vei viimeisen erän nimiinsä ja voitti ottelun lopulta 7-4.

Seuraavaksi vastaan asettui SCU. Taistelu oli tasainen ja eteni edellisen tavoin. Steelers tuli tasoihin toisen erän lopussa, mutta jälleen viimeinen erä meni SCU:lle ja peli päättyi lopulta SCU:n voittaessa 5-9. Steelersin pelaajista kolme loukkaantui pelissä ja Steelers pelasi hetken vain yhdellä vaihtomiehellä.

Seuraava turnaus pelattiin 31. lokakuuta Nokialla, Raholan liikuntakeskuksessa. Vastassa oli vain yksi joukkue, Pirkat Blue. Tähän otteluun Steelers sai koottua täyden miehistön. Peli alkoi heti Steelersin komennuksessa. Koko ottelu meni loppuun asti Steelersin johtaessa ja peli päättyi lopulta Steelersin voittoon 8-5.

Teksti: Jukka Kalliokoski