Junnut

Steelers PE1 09 Oranssi pronssille Mestareiden cupissa

Steelersin E1 pojat (-09) osallistuivat 12.-13.9. Turussa Leaf-areenassa järjestettyyn Mestareiden cup -turnaukseen. Joukkue sijoittui hienosti jaetulle pronssille.

Joukkueet oli jaettu kahteen viiden joukkueen lohkoon. Steelersin kanssa B lohkossa oli ErVi (Helsinki) SCH(Hyvinkää) SBS Masku ja Sudet Kouvolasta. Pelit pelattiin 2 x 15 minuutin erissä.

Lauantaipäivänä oli neljä alkusarjan peliä. Kolme ensimmäistä peliä Steelers hoiti voitokkaasti siten, että Oiva Mäkisen vartioimaan maaliin tehtiin ainoastaan kolme maalia ja nekin teki SBS Masku. Oiva torjui kaksi nollapeliä. Joukkue myös blokkasi hienosti vetoja. Alkusarjan viimeinen peli oli ErViä vastaan. Peli oli hyvin tasainen loppuun saakka ja ennen viimeistä peliminuuttia tulos oli 3-3, jolloin ErVi pääsi tekemään voittomaalin. Steelers taisteli kovasti loppuun asti ja Eemeli Koskela pääsi vielä täräyttämään tolppaan. Peli kumminkin päättyi ErVin voittoon 4-3.  Steelers sijottui alkusarjassa toiseksi. Tässä kohtaan täytyy mainita, että Steelers pelasi illan kaksi viimeistä peliä kolmella puolustajalla ja kahdella hyökkäysketjulla, yhden pelaajan loukkaantuessa aamupäivän peleissä. Vastustajalla oli neljä kentällistä pelaajia. Ei ihme, että Steelersin pikkutaistelijat olivat ihan loppu.

Sunnuntain sijoitusotteluissa ensimmäisenä vastaan asettui Espoon oilers.  Oilersilla oli kova nippu vastassa. Steelers sai ensimmäisen maalinsa vasta ensimmäisen erän loppupuolella. Steelers vei ottelun lopulta 4-1 ja Oilers lähti kotimatkalle.

Seuraavaksi alettiin pelaamaan finaalipaikasta ja vastaan asettui turnauksen kovin joukkue, Nokian KrP. Nokia oli voittanut Steelersin jo aiemmin harjoitusottelussa ja nyt olisi ollut revanssin paikka. Lauantain loukkaantumiset ja edellisen päivän kova työ pienellä pelaajamäärällä vaativat veronsa ja Nokian pojat etenivät päättäväisesti finaaliin lukemin 6-0. Nokian KrP voitti TPS:n finaalissa lukemin 5-4.

Steelersin joukkueessa pelasivat Koskela Eemeli (C), Saarinen Otto, Smeds Milo, Tiainen Roope, Uutela Tatu, Kalliokoski Leevi, Lehtikallio Eeka, Mäki Eero, Riikonen Pyry, Eloranta Aati ja Mäkinen Oiva (MV). Valmentajina Vesa Smeds, Jarno Lehtikallio ja Jukka Kalliokoski. Huoltajana toimi Outi Koskela ja joukkueenjohtajana Mika Uutela.

Valmentaja Jukka Kalliokoski