Junnut

Steelers PE2 09 Mustalla kaksi kirvelevää tappiota ja Oranssi joukkue takaisin sarjakärkeen

Salibandyseura Steelersin Musta joukkue kävi tänään 7.3. kokemassa kaksi kirvelevää tappiota Tampereella Kaupin urheilukeskuksessa.

Ekassa pelissä saimme vastaamme LeKin ja pelasimme loistavaa salibandya kaksi ja puoli erää. Pojat olivat keskittyneitä ja hyvällä hengellä. Johdimme kolmella maalilla vielä kolmannen erän puolivälissä, kunnes päätimme lopettaa puolustamisen. Meille tuli todella musta minuutti, jolloin päästimme neljä maalia. LeKi tuli rinnalle ja ohi. Todella kirvelevä tappio.

Tuo peli ehkä heijasteli toiseen peliimme TFT:tä vastaan. Aloitimme aika vaisusti ja TFT pääsi 4-0 johtoon. Saimme kuitenkin nostettua peli-intoa loppua kohden ja nousimme kahden maalin päähän. Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan TFT vei 5-2 voiton.

Tuntuu, että alkukauden parin maalin voitot ovat ruvenneet kääntymään parin maalin tappioiksi. Nyt täytyisi saada kurssi taas kääntymään toiseen suuntaan.

 

Pasi Kontio, valmentaja

 

Oranssi joukkue pelasi pelinsä tänään Nokialla. Ekaan peliin vastaan asettui kotijoukkue ja sarjakärki Nokian KrP.

Pojat olivat päättäneet ottaa sarjan kärkipaikan takaisin itselleen ja valmennus oli saanut karvauksen muokattua vastustajaan sopivaksi. Lopun viiden minuutin paniikkia lukuun ottamatta, peli oli Steelersin hallussa ja päättyi 4-6 voittoon.

Toiseen peliin KooVeeta vastaan lähdettiin vähän käsijarru päällä. Pian oltiinkin 4-1 tappiolla. Aikalisän ja hyökkäysketjujen muokkauksen jälkeen saatiin peli taas omalle tasolle.

Steelers teki 8 seuraavaa maalia ja voitti ottelun 9-4.

 

Jarno Lehtikallio, valmentaja