Junnut

Steelersin D1-pojat pelasi kilpasarjaa kotiturnauksessaan

Sunnuntaina pelattiin D1 –poikien kilpasarjan tämän vuoden viimeiset ottelut kotiturnauksessa Iittalassa. Sateisen synkän päivän tunnelmat hallissa oli hyvät ja järjestelyt sujuivat kokemuksen tuomalla varmuudella.

Ensimmäinen peli: Steelers–Pisku 0–4

Ensimmäisenä vastaan asettui Iittala-hallissa Parolan Pisku. Paikallisottelun tunnelma oli varsin kuuma ja vaikka peli sujui Steelersiltä hyvin, niin Pisku pääsi ajassa 11:02 tekemään avausmaalinsa. Tästä turhautuneena Steelers otti ensimmäisen erän loppuun 5 minuutin rangaistuksen. Ensimmäinen erä päättyi 0 – 1. Toisen erän alkuun Steelersille toinen 5 minuutin rangaistus, mutta Pisku ei onneksi pystynyt hyödyntämään pitkään jatkunutta ylivoimapeliä. Piskun toinen maali tuli vasta toisen erän loppuun. Pisku selvisi yhdellä 2 minuutin rangaistuksella kolmannessa erässä. Peli oli varsin tasaista ja Steelers pelasi koko pelin täysillä loppuun asti.

Toinen peli: KooVee Punainen–Steelers 0–9

Toisena vastaan asettui KooVee Punaiset Tampereelta.  Avausmaali Steelersille tuli ajassa 9:09 ylivoimalla KooVeen kärsiessä 2 minuutin rangaistusta ja siitä tasaisesti maaleja syntyi ensimmäiseen erään 5 kappaletta. Toisessa erässä Steelersin ensimmäinen maali tuli ajassa 26:17 ja seuraavat kaksi maalia tehtiin ylivoimalla. Viimeinen erä oli joukkueiden osalta varsin tasainen ja Steerers selvitti kaksi alivoimatilannetta tekemällä toisessa viimeisen maalinsa ajassa 35:46. KooVee taisteli hienosti loppuun asti, mutta poikien vahva esitys tässä toisessa pelissä oli omaa luokkaansa. Steelers pelasi koko pelin ehjää ja lähes virheetöntä peliä. Maalivahti vastasi omasta osuudestaan ja nollapeli oli totta.

Steelersin maalintekijät ja syöttäjät:

43 Tuomas Raak 1+1

7 Kalle Sulin (C) 2+0

79 Santeri Raunisto 1+3

17 Elias Koliseva 1+0

31 Juuso Mertanen 1+0

36 Sisu Piitulainen 1+1

97 Oliver Lindholm 1+0

2 Ola Koivula 1+3

Seuraavat ottelut pelataan 12.1.2019 Valkeakoskella

Miia Mäntylä, Steelers

Asiasanat