fbpx
Uutiset

Steelersin PE2 09 pojilla tiukkoja pelejä

Steelers Musta kohtasi Hämeenkoskella LASBin ja Kypon.

Musta aloitti tyypilliseen tapaansa ja muutaman minuutin jälkeen joukkue oli jo 0-3 tappiolla. LASB oli hommannut vahvistuksia kotiturnaukseensa ja oli vaikea vastustaja. Pojat syttyivät kuitenkin taistelemaan ja 3–1 tilanteessa tuomarit eivät havainneet, että pallo kävi LASBin maalissa. Tietenkin heti tämän jälkeen LASB rokotti meidän päähän. Lopuksi numerot repsahtivat rumaksi 1–7 tappioksi. LASB oli parempi

Toisessa pelissä pojat paransivat otteitaan KyPoa vastaan. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja puolustuspelikin parantui roimasti. Tosin lopussa pojat päättivät vielä laittaa pelin jännäksi ja ottivat pari jäähyä. Hienon taistelun jälkeen voitimme kuitenkin 7–5.

Kaiken kaikkiaan pojat pelasivat iloisella ilmeellä.

Teksti: Pasi Kontio, valmentaja

Steelers Oranssin pelit pelattiin puolestaan Tampereella AutoCenter Areenalla. Vastaan asettui ensin pahin uhkaaja Nokian KrP -sininen. Edellinen kohtaaminen päättyi Steelersin voittoon, mutta emme lähteneet tähän peliin siltikään ylimielisesti.  Areenan kaukalo oli kooltaan iso, jota KrP osasi hyödyntää paremmin.

KrP aloitti vahvasti ja vei ensimmäisen erän 0–3. Steelers lisäsi hieman kaasua seuraavaan erään, mutta silti vastustaja voitti toisen erän 1–2. Viimeiseen erään Steelers lähti taistelemaan ja aloitti loppukirin.

Kolmannen erän loppupuolella Steelers teki kolme maalia vajaaseen kahteen minuuttiin. Etumatkaa oli nyt liikaa ja niin Nokia vei potin tällä kertaa maalein 8–4. Nokian KrP:n vahvuus oli joukkuepeli, jonka kruununa oli hyvä maalivahti.

Steelers Oranssi ei kuitenkaan lannistunut tästä tappiosta. Kun seuraavaksi vastaan astui Koovee, niin kaikki pelaajat lähtivät taistelemaan. Koovee oli voittanut edellisen pelin eli nyt oli revanssin paikka.

Koovee teki heti ensimmäisen erän alkuun maalin, mutta loppu erä oli Steelersin hallintaa ja ensimmäinen erä voitettiin 2–1. Toinen erä oli täysin Steelersin ja se voitettiin 3-0. Viimeinen erä oli pallonhallinnan kannalta Steelersin, vaikka Koovee voitti sen 2-3.  Peli päättyi lopulta Steelersin voittoon 7–4.

Hienon turnauksen jälkeen paikka sarjataulukossa on yhä ykkössijalla. Maalilla torjui hienosti Pyry-Petteri Riikonen.

Teksti: Jukka Kalliokoski, valmentaja

Asiasanat

Menot