fbpx
Kanta-Häme Janakkala

Perheitä autettiin Janakkalassa 3 000 eurolla

Ruokakassit on tarkoitettu jaettavaksi lapsiperheisiin kesäloman aikana.
Lions Club Janakkala/Idojen alkuun panema ruokalahjoitus luovutettiin Janakkalan kunnan sosiaalitoimelle jaettavaksi. Kuvassa vas. Asta Törmä (Idat), Satu Saarinen (K-Supermarket Turenki) Sanna Marjakangas (Lidl), Pirkko Kostamo (Idat), Jaana Järvenselkä (Hämeenmaa), Maija Tuuri ja Sinikka Keskinen (Idat). Kuva: Lions Club Janakkala

Tänään toteutettiin Janakkalassa noin 3 000 euron ruokatarvikelahjoitus (118 kassia vähävaraisille lapsiperheille), kun Lions Club Janakkala/Idojen alkuun panema ruokalahjoitus luovutettiin Janakkalan kunnan sosiaalitoimelle jaettavaksi.

Ruokakassit on tarkoitettu jaettavaksi lapsiperheisiin kesäloman aikana, kun koulu- tai päiväkotiruokaa ei ole saatavilla. Lahjoitus koostuu janakkalalaisten kauppaliikkeiden sekä Idojen lahjoituksista.

Janakkalan kunnan puolesta lahjan ottivat vastaan perhe- ja sosiaalipalveluiden johtaja Sanna Kortseoja ja perhetyöntekijä  Aino Helanen.  Lahjoitukseen liittyvä työ on tehty täysin talkoovoimin.

Janakkalan kunnan sosiaalitoimi valitsee perheet, joille lahjoituskassit toimitetaan kesän aikana. Tavarakassien lisäksi yhdistyksen keräämistä varoista ja jäsenten henkilökohtaisista lahjoituksista on kevään aikana lahjoitettu lahjakortteja Janakkalan sosiaalitoimelle jaettavaksi vähävaraisille perheille noin seitsemälläsadalla eurolla.

Ruokalahjakortit huomioon ottaen koko lahjoituksen arvoksi tulee kaikkiaan noin 3 000 euroa. Ruoka- ja hygieniatuotekasseja on yhteensä yli 100 kappaletta. HÄSA

Asiasanat

Menot