Kanta-Häme

25-vuotiaat työllistivät poliisia

Poliisi tavoitti myöhään sunnuntai-iltana Hämeenlinnassa auton ratista ajokieltoon määrätyn 25-vuotiaan miehen. Hän oli kärähtänyt kerran aikaisemmin kortitta ajosta vuoden sisällä. Mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeät lukemat. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Maanantaina aamuviideltä poliisille ilmoitettiin Eteläisissä olevasta autosta, jossa oli kuljettajan paikalla joku nukkumassa. 25-vuotias mieskuljettaja oli kertomansa mukaan matkalla Iittalasta Lahteen, kun häntä oli alkanut väsyttää kesken ajon. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.

Sunnuntai-iltana Parolassa poliisi pysäytti henkilöauton, jonka 25-vuotias mies oli huumausainepikatestin mukaan käyttänyt huumeita. Verikokeen jälkeen hänet vapautettiin. Tapausta tutkitaan rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Maanantaina aamuyöllä valtatie 3 varrella Hattulassa poliisi havaitsi päihtyneen miehen levähdysalueella tarpeillaan. 25-vuotias mies oli liikkeellä henkilöautolla. Tarkkuusalkometrikokeen ja väliaikaiseen ajokieltoon määräämisen jälkeen mies jatkoi matkaansa junalla. (HäSa)

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic