Kanta-Häme

4H-yhdistyksen kerhot käynnistyvät

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää tänäkin syksynä monipuolista harrastekerhotoimintaa Hämeenlinnassa ja Hattulassa.

Hämeenlinnassa kerhot kokoontuvat keskusta-alueella, Rengossa, Iittalassa ja Hauholla. Hattulassa kerhoja on Parolassa, Lepaalla ja Pekolassa.

Parolassa kerhouutuutena alkaa Kädentaitopaja, jossa yli 10-vuotiaat kokeilevat kurssimuotoisesti muun muassa mosaiikkia, keramiikka- ja huovutustöitä. Kädentaitopaja sopii myös lapsen ja aikuisen yhteiseksi harrastukseksi.

Yhdistyksen vahva metsä- ja luonto-osaaminen näkyy kerhotoiminnassa. Sekä hämeenlinnalaisille että hattulalaisille on tarjolla Eräseikkailu-kerho, jossa tehdään syksyn mittaan esimerkiksi omat lumikengät

Vauhdikkaampaa ja teknisempää kerhotarjontaa edustavat myös Iittalan perinteikäs lennokkikerho sekä Hauhon maankuulu moottorikerho.

4H-yhdistyksen Hämeenlinnan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestämä nuorisotilatoiminta Nummi-Jukolan ja Rengon nuokkareilla alkaa viikolla 36. Nuokkareilla on syksyn aikana perinteiseen tapaan mahdollisuus vapaaseen hengailuun, tv:n katseluun, bilikseen tai vaikkapa kokkailuun.

Nuorisotilat ovat syksyllä avoinna 11–18-vuotiaille. Toimintaan osallistuminen on nuorille maksutonta. (HäSa)

Menot