fbpx
Kanta-Häme

AC/DC-salmeen ei saa pysähtyä

Hämeen poliisi on ensi viikon keskiviikkona näkyvästi mukana AC/DC-konsertin turvallisuusjärjestelyissä Hämeenlinnassa.

Vesillä liikkeellä on venepartioita, joiden apuna on myös vesijettejä. Maalla kalustoa on poliisin polkupyöristä maija-autoihin.

Vanajaveden salmeen määrätään veneille pysähtymis- ja ankkurointikielto. Se tulee Vikmaninlahden ja Kirkkolahden välille, Kantolan tapahtumapuiston kohdalle ja välittömään läheisyyteen.

Tämä tarkoittaa, että väylälle ei voi jäädä tapahtumapuiston kohdalle kuuntelemaan konserttia, vaan matkaa on jatkettava etelän suuntaan Sotkanrannan venelaiturien tai pohjoisen suunnassa Kantolan siirtolapuutarhan korkeudelle.

Poliisi aikoo puuttua myös tarpeettomaan edestakaiseen ajeluun. Virallisille laitureille ja venepaikoille liikennöinti on sallittua.

Kieltoa valvovat poliisin lisäksi konsertin järjestyksenvalvonnan venepartiot.

Poliisi kehottaa konserttiyleisöä huolehtimaan mukana olevasta omaisuudestaan. Väentungos on otollinen paikka taskuvarkaille.

Näpistykset ovat estettävissä, jos konserttivieraat säilyttävät lompakot, kännykät sekä muun arvo-omaisuuden huolellisesti varkaan saavuttamattomissa.

Näin kaikki pääsevät parhaiten nauttimaan mukavasta ja antoisasta kansainvälisen tunnelman täyttämästä konsertista. HÄSA

Menot