fbpx
Kanta-Häme

Aineissa ilman korttia

Poliisipartiota vastaan ajoi tiistaiaamuna Riihimäellä aikoihin rekisterikilvetön auto, jonka partio pysäytti Uranuksenkadulle.

Kuljettajaksi ilmeni kortiton nuori mies, jolle tehty huumausainepikatesti näytti merkkejä amfetamiinin, kannabiksen ja rauhoittavien lääkkeiden käytöstä.

Auto oli poistettu liikennekäytöstä ja siihen kuuluvat rekisterikilvet oli otettu aiemmin haltuun. Sieltä löytyi vähäinen määrä huumausainetta. Mies vietiin verikokeisiin ajokunnon tarkistamiseksi.

Sama nuori mies syyllistyi samankaltaisiin rötöksiin myös edellisenä päivänä Hyvinkäällä. Hänet otettiin kiinni enemmiltä rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

Häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Myös Hämeenlinnan Katumantiellä tavattiin ratista poliisin tuntema nuori mies, jonka ajokunto tarkistettiin.

Puhalluskokeen tulos oli 0,35 promillea. Huumausainepikatesti näytti positiivisen tuloksen amfetamiinista. Lisäksi kuljettaja oli ajokiellossa.

Mies vietiin verikokeisiin ja hänelle annettiin väliaikainen ajokielto. Rikosilmoitus kirjattiin kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta. HÄSA

Menot