Kanta-Häme

Aitoossa Kirkastuu viikonloppuna

Kirkastuvaa on luvassa ainakin Aitoossa tänä viikonloppuna. Perinteisten Aitoon Kirkastusjuhlien ennakkomyynti on sujunut järjestäjien mukaan hyvin, ja Aitooseen on odotettavissa vilkas festariviikonloppu.

Yksittäisistä festaripäivistä eniten on myynyt ennakkoon sunnuntai, jolloin lavoille nousevat Cheek, Stig, Samuli Putro, Pepe Willberg, Martti Servo ja Jussi Raittinen.

Myös kahden ja kolmen päivän lippupaketteja on mennyt kaupaksi edellisvuoden tapaan.

– Aikaisempina vuosina sunnuntai on ollut hiljaisin päivä, mutta nyt tilanne näyttää muuttuvan. Tosin lauantain myynti on tässä viime metreillä kiristänyt kovasti tahtiaan, festarivastaava Erkki Hyöki kertoo.  

Loppuviikkoa kohti on luvattu säätiedotustenkin valossa kirkastuvaa ja lämpenevää. Suomen epävakainen suvi ei ole saanut Aitoon festarijärjestäjiä vaipumaan epätoivoon, sillä Kirkastusjuhlilla biletetään melko poikkeuksellisissa kesätapahtumaolosuhteissa.

– Molemmilla lavoilla sekä esiintyjät että yleisö ovat sateelta suojassa. Täksi vuodeksi Rokkiliiterin sisäjärjestelyitä on vielä muutettu niin, että katon alle mahtuu entistä enemmän yleisöä. Myös kolmesta anniskelualueesta kaksi on katon alla, Hyöki kertoo.  

Aitoon Kirkastusjuhlat käynnistyvät lauantaina ja päättyvät maanantaina. Kolmen päivän aikana lavoille nousee tukeva nippu suomalaisia huippuesiintyjiä.

Aitoossa esiintyy muun muassa Olavi Uusivirta, Juha Tapio, Kolmas Nainen, Sanni, Indica, Jonna Tervomaa, Suvi Teräsniska,Santa Cruz, Jenni Vartiainen, Kake Randelin, Neljänsuora ja Apulanta.

Rokkiliiterin ja Juhlatalon väliajoilla telttalavalla viihdyttää Vox Undercover, Matti Airaksisen Parasta ennen –-Tour ja Disco Inferno. (HäSa)

Päivän lehti

27.9.2020

Fingerpori

comic