Kanta-Häme Hämeenlinna

Kolari moottoritiellä aiheutti ruuhkaa Hämeenlinnassa – Viidelle henkilölle lieviä vammoja

Rikossarjasta epäilty mies on ollut poliisitutkinnan aikana vangittuna. Epäiltyjä tekoja tutkitaan petoksina ja törkeinä petoksina.
Rikossarjasta epäilty mies on ollut poliisitutkinnan aikana vangittuna. Epäiltyjä tekoja tutkitaan petoksina ja törkeinä petoksina. Kuvituskuva.

Kolmostiellä Hämeenlinnassa tapahtui perjantaina kolari, jonka takia moottoritien toinen pohjoiseen vievistä ajokaistoista jouduttiin sulkemaan liikenteeltä. Onnettomuus tapahtui noin kello 17.20.

Kolari tapahtui kolmostiellä kymppitien rampin kohdalla. Onnettomuus tapahtui, kun pohjoiseen päin ajanut henkilöauto aikoi ajaa viime tingassa toisen kaistan yli rampille. Se hidasti vauhtiaan ja takana tullut pakettiauto onnistui hiljentämään niin, ettei se törmännyt edellä ajavaan henkilöautoon. Pakettiauton takana tulleen henkilöauton kuljettaja ei onnistunut jarruttamaan ajoissa vaan törmäsi pakettiautoon ja työnsi sen päin kaidetta. Kaistanvaihtaja poistui paikalta.

Kahdessa onnettomuuspaikalle jääneessä autossa oli yhteensä viisi henkilöä, jotka saivat lieviä vammoja. Molemmat autot vaurioituivat hinauskuntoon, ja toinen ajokaista oli poissa käytöstä niin kauan, että autot saatiin hinattua pois paikalta. Onnettomuuspaikalla oli kaksi poliisipartiota ohjaamassa liikennettä.

Asiasanat

Päivän lehti

6.7.2020