Kanta-Häme

Aki Salin voitti nettipokerin mestaruuden

Peräti 670 pelaajaa kamppaili RAY:n nettipokerissa torstai-iltana, kun jaossa oli tämän vuoden ensimmäinen Suomen mestaruus seuraavan kahden viikon aikana käytävissä nettipokerin SM-kilpailuissa.

Lähes neljätuntisessa Texas Turbo -turnauksessa voittoon ylsi 27-vuotias hämeenlinnalainen Aki Salin. Hänelle tuli kuumat oltavat juuri turnauksen kiihkeimmässä vaiheessa, kun hänen vanha tietokoneensa oli vaarantaa pelin viime metreillä.

– Loppupuolella turnausta minun oli suljettava Facebook ja muut ohjelmat, koska vanha tietokoneeni saattaa kuumentua liikaa ja sammua itsestään. Se saattaisi olla kohtalokasta etenkin nopeassa turbo-turnauksessa, jossa hyvä tuuri ja puskut oikeissa paikoissa ratkaisevat enemmän kuin hidastahtisemmassa turnauksessa, Salin kertoo.

Torstai-illan turnauksessa potissa oli 20 100 euroa. Salin kuittasi voitostaan SM-tittelin, nimikkopokaalin ja 4 623 euroa. Se lukeutuu muutaman vuoden pokeria pelanneen Salinin peliuran suurimpien turnausvoittojen joukkoon.

SM-kilpailuja käydään RAY:n nettipokerissa joka ilta sunnuntaihin 11.11. asti. Tänä aikana kruunataan eri pelimuodoissa yksitoista vuoden 2012 nettipokerin Suomen mestaria. (HäSa)

Päivän lehti

8.4.2020