Kanta-Häme Hämeenlinna

Evon lasten pilkkipäivä peruttu - Kantavaa teräsjäätä ei ole riittävästi

Hiihtolomien pilkkivapapäivän tapahtuma järjestetään Evolla ensi lauantaina.
Kuva: Anja Filppula = AF
Kuva: Anja Filppula = AF

Metsähallitus ja Suomen Vapaa-ajankalastajat ovat päättäneet perua lauantaiksi suunnitellun Pilkkivapapäivän Evolla. Jää oli torstain mittauksissa haurastunut vaarallisesti.

Heikinlammen Pillkivapapäivä Kivijärvellä Keski-Suomessa järjestetään.

Evon tapahtumapaikan eli Niemisjärvien jää on ohentunut alle 15 senttimetriin ja harmaantunut. Kantavaa teräsjäätä ei ole enää riittävästi, jotta turvallinen perhetapahtuma voitaisiin järjestää.

Myös kalastuskohteen rannat ovat vesillä. Lauantaiksi seudulle ennustetaan lämpöasteita, vesisadetta ja tuulta.Evon tapahtumapaikan eli Niemisjärvien jää on ohentunut alle 15 senttimetriin ja harmaantunut.

Kantavaa teräsjäätä ei ole enää riittävästi, jotta turvallinen perhetapahtuma voitaisiin järjestää. Myös kalastuskohteen rannat ovat vesillä. Lauantaiksi seudulle ennustetaan lämpöasteita, vesisadetta ja tuulta.

Muitakin tapahtumia peruttu

Pilkkivapapäivä on hiihtolomien ajaksi suunniteltu kalastustapahtuma kaikille alaikäisille. Tänä vuonna tapahtuma oli tarkoitus järjestää kuudella paikkakunnalla, mutta Evon lisäksi Salon Matildanjärven tapahtuma on jo aiemmin päätetty perua.

Tulevana lauantaina Pilkkivapapäivä pystytään järjestämään Kivijärvellä Heikinlammella. Ensi keskiviikoksi on suunniteltu Pilkkivapapäivä Mikkelin Valkealla, jonka jäätilannetta tarkkaillaan. Myöhemmin ovat vuorossa Kuhmon Syväjärvi (tiistai 3.3) ja Sievin Maasydänjärvi (lauantai 7.3.). HäSa

Juttu päivitetty kauttaaltaan 20.2. Evon tapahtuma peruttu heikon jäätilanteen vuoksi

Menot