Kanta-Häme

Alle 18-vuotiasta miestä puukotettiin Aitoon Kirkastusjuhlilla – Poliisi tutkii tapahtunutta tapon yrityksenä

Arkistokuva / JUSSI LEINONEN

Aitoon Kirkastusjuhlien leirintäalueella tapahtui puukotus maanantaina ennen iltayhdeksää. Tekoa tutkitaan rikosnimikkeellä tapon yritys.

Alle 18-vuotiaan miehen kimppuun hyökkäsi yllättäen kaksi täysikäistä päihtynyttä miestä. Pahoinpitelyssä käytettiin myös teräasetta. Uhria iskettiin teräaseella keskivartaloon. Teon jälkeen mieskaksikko poistui pikaisesti paikalta.

 

Tämän hetkisen tiedon mukaan puukotusta ei edeltänyt mitään varsinaista riitaa tai tönimistä. Miehet olivat kuitenkin käyttäytyneet alueella illan aikana häiritsevästi ja riitaa haastaen.

Poliisi saapui pian pahoinpitelyn jälkeen tapahtumapaikalle. Paikalla olleet henkilöt osoittivat poliisille pakoon lähteneet miehet.

Poliisipartio tavoitti miehet tapahtumapaikan läheisyydestä. Molemmat otettiin kiinni rikoksesta epäiltyinä.

Uhri vietiin sairaalaan. Hänet on operoitu ja hän ei ole hengenvaarassa.

 

Esitutkinta on alkuvaiheissaan ja useita henkilöitä on vielä kuulustelematta. Tämän vuoksi asiasta ei tiedoteta toistaiseksi enempää.

Poliisin saaman tiedon mukaan tapahtumapaikan läheisyydessä on ollut paljon henkilöitä. Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot ja tiedot tapahtumasta.

Yhteyttä voi ottaa virka-aikana Kangasalan poliisiaseman tutkinnan numeroon 0295 445 889 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen tutkinta.kangasala@poliisi.fi HäSa

 

Lue myös: Tuntematon mies tuli ja löi puukon 17-vuotiaan vatsaan – Kirkastusjuhlien puukotuksesta yli kolme vuotta vankeutta (9.10.2019)

 

 

Päivän lehti

27.2.2020