Kanta-Häme

Altavastaajasta mestariksi noussut HPK on vuoden onnistuja

HPK:n puolustaja Niklas Friman kannatteli Kanada-maljaa Kerhon mestaruusjuhlissa Hämeenlinnan torilla. Kuva: Esko Tuovinen
HPK:n puolustaja Niklas Friman kannatteli Kanada-maljaa Kerhon mestaruusjuhlissa Hämeenlinnan torilla. Kuva: Esko Tuovinen

Hämeenlinnan Yrittäjät on valinnut vuoden onnistujaksi 2019 HPK Liiga Oy:n.

Tiedotteessa valintaa perustellaan seuraavasti: ”HPK taisteli viime kauden alun altavastaajan asemasta vastoin ennakko-odotuksia Suomen mestariksi. Pitkäjänteisyys, suunnitelmallisuus, tavoitteellisuus, yhdessä tekeminen, itseensä luottaminen ja koetusta oppiminen vievät niin yrityksiä kuin urheiluyhteisöjä kohti tavoitetta.”

HPK tavoitti jokaisessa koti-ottelussa tuhansia kannattajia paikan päällä ja vielä runsaamman joukon eri medioiden välityksellä. Mestaruus ja sen juhlinta yhdisti kaupunkilaisia tavalla, joka jäi paitsi kaupunkilaisten myös lajia seuraavien muiden suomalaisten mieleen.

– Tämä oli parasta kaupungin imagon kohottamista, tiedotteessa todetaan.

Hämeenlinnan Yrittäjät valitsi vuoden onnistujan valtakunnallisen yrittäjän päivän kunniaksi.

Vuoden onnistujan palkinnon kriteerit liittyvät jaksamiseen, innovatiivisuuteen sekä kontaktoimiseen. Vuoden onnistuja voi olla uusi tai vanha yritys tai yrittäjä, läpikäynyt vaikeat ajat ja taistellut tiensä selville vesille tai onnistuja on auttanut muita yrittäjiä ja yrityksiä omalla osaamisellaan ja esimerkillään.

Valtakunnallista yrittäjän päivää vietetään tänään torstaina. Kiertopalkinto luovutettiin Hämeenlinnan torilla torstaiaamuna.

 

Katso tästä vielä Torilla tavataan -video HPK:n mestaruusjuhlista:

 

Muistatko vielä nämä tähtihetket:

Se on siellä! HPK jysäytti jatkoaikapommin ja vei Suomen mestaruuden

Villit kultajuhlat alkoivat mestaruuden ratkettua – Katso kuvia ja videot!

Mestarit-liite: Me ollaan sankareita kaikki! – Tässä on HPK:n mestarijoukkue pelaaja pelaajalta

HPK sai taloutensa kuntoon – Mestarin liikevoitto lähes puoli miljoonaa euroa