Kanta-Häme

Antiikkimessuillakin juhlitaan Sibeliusta

Jo vuosikymmeniä urheilutalo Hämeenkaaressa järjestetty antiikki-, taide- ja keräilyalan myynti- ja näyttelytapahtuma siirtyy uuteen urheilutaloon eli Elenia-areenaan.

Alkuvuoden tapahtuma siirtyy nyt myös ensimmäistä kertaa järjestettäväksi jo tammikuun ja helmikuun vaihteessa 31.1. ja 1.2. perinteisen huhtikuun sijasta.

Tapahtumassa on tarjolla antiikki- ja taide-esineitä, lasia, posliinia, astioita, keramiikkaa, vintagea, retroa, designiä, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä ynnä muuta vanhaa ja keräiltävää tavaraa.

Filateelinen Sibbe

Messutapahtumassa juhlitaan myös muun kaupungin tavoin Sibeliuksen syntymän merkkivuotta.

Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n osastolla on esillä filateelinen, Sibeliusta käsittelevä juhlanäyttely Klaus Juvaksen ja kerhon jäsenten kokoelmista. Keräilyalan yhdistyksistä on mukana myös Exlibris Aboensis ry Turusta.

Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina messupäivinä kello 10–16. Elenia-areena sijaitsee osoitteessa Härkätie 17.

Areenalla on runsaasti maksutonta paikoitustilaa. Tapahtumapaikalle pääsee molempina päivinä sujuvasti myös bussilla. Vuorot ja aikataulut löytyvät tapahtuman ositteesta: http://www.laatumessut.com/hameenlinna0115.htm

Urheilutalon ravintola palvelee messuvieraita molempina päivinä kello 9.30 alkaen. (HäSa)