Kanta-Häme

Antiikkimessuilta neuvoja huonekalujen kunnostuksesta

Yhtäjaksoisesti vuodesta 1986 lähtien järjestetty alan messutapahtuma tuo antiikista, taiteesta ja erilaisesta keräilytavarasta kiinnostuneita ihmisiä taas Hämeenlinnaan elokuun viimeiseksi viikonlopuksi 29.–30. elokuuta. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa Elenia-areenalla.

Tarjolla on perinteiseen tapaan antiikkiesineitä, taidetta, vintagea, retroa, designiä, lasia, posliinia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariatuotteita, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä ynnä muuta vanhaa ja keräilyllistä tavaraa.

Mukana ovat osastoillaan myös paikkakunnan keräilyalan yhdistyksistä Etelä-Hämeen Numismaatikot ry ja Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry.

Messuilla on mukana muutaman vuoden tauon jälkeen myös tamperelainen Mestarientisöijät ry.

Osastolla messuvieraita neuvotaan vanhojen huonekalujen kunnostuksessa sekä siinä käytettävistä aineista, työvälineistä ja työtavoista. Osastolla on myös messujen aikana työnäytöksiä muun muassa oikeaoppisesta maalinpoistosta.

Elenia-areenalla on runsaasti maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille. Urheilutalon ravintola palvelee messuvieraita molempina tapahtumapäivinä.

Tapahtumapaikalle pääsee molempina päivinä sujuvasti myös bussilla. Vuorot ja aikataulut löytyvät tapahtuman www-sivuilta osoitteesta: http://www.laatumessut.com/hameenlinna0815.htm

MessutHämeenlinnan antiikki-, taide- ja keräilymessutElenia-areena (Härkätie 17). Avoinna 29.–30.8. klo 10-16. Tapahtumaan on pääsymaksu.

Päivän lehti

3.4.2020