Kanta-Häme Hämeenlinna

Ari Mielty valittiin Linnan Kiinteistökehityksen ja Hämeenlinnan Pysäköinnin toimitusjohtajaksi

Mielty aloittaa sekä Linnan Kiinteistökehityksen että Hämeenlinnan Pysäköinnin yhteisenä toimitusjohtajana.

Linnan Kiinteistökehitys oy:n ja Hämeenlinnan Pysäköinti oy:n hallitukset valitsivat rakennusinsinööri, eMBA Ari Mieltyn yhtiöiden toimitusjohtajaksi.

Mielty, 56, aloittaa työt syyskuun alusta. Hämeenlinnan Pysäköinti oy:n nykyinen toimitusjohtaja Jarmo Kulmala jää eläkkeelle marraskuun alussa.

Mielty on toiminut kiinteistökehityspäällikkönä Linnan Kehitys oy:ssä syksystä 2016 alkaen. Aikaisemmin hän toimi yrittäjänä rakennuttajakonsultoinnissa ja lähes 20 vuoden ajan rakennusliikkeiden johtotehtävissä.

– Syntymäkaupunkini kehittäminen on lähellä sydäntäni. Molemmat yhtiöt ovat omalta osaltaan viemässä Hämeenlinnaa eteenpäin. On hienoa päästä tekemään tätä yhdessä yhtiöiden osaavan henkilöstön kanssa. Tartun uuteen tehtävään innolla, Mielty vakuuttaa.

Linnan Kiinteistökehitys oy:n ja Hämeenlinnan Pysäköinti oy:n hallituksien puheenjohtajan Kari Saarisen mukaan Mieltyn johdolla Linnan Kiinteistökehityksen kiinteistösalkkua on viime vuosina järkeistetty ja kiinteistöjen käyttöaste on noussut huomattavasti.

– Ari on ollut merkittävässä roolissa mahdollistamassa uusien investointien käynnistämistä Hämeenlinnaan, viimeisimpänä Vanajantiellä nouseva valtion virastotalokokonaisuus, Saarinen toteaa.

Hämeenlinnan kaupungin konsernirakenneuudistuksen selvitystyöryhmä esitti keväällä kaupunginhallitukselle, että Hämeenlinnan Pysäköinti oy jatkaa omana yhtiönään siten, että yhtiön hallinnon kuluja pienennetään jakamalla toimitusjohtajaresurssi.

Kaupunginhallitus päätti toukokuussa esittää Hämeenlinnan Pysäköinti oy:n ja Linnan Kiinteistökehitys oy:n hallituksille, että hallitukset valitsevat yhtiöille yhteisen toimitusjohtajan Linnan Kehitys oy:n ja Linnan Kiinteistökehitys oy:n muodostaman organisaation sisältä. HÄSA