Kanta-Häme

Asiakas tilttasi ravintolassa Hämeenlinnassa: kävi toisen asiakkaan kimppuun ja paini portsarien kanssa

Henkilöauto törmäsi kaiteeseen perjantai-iltana Viipurintien ja Tuuloksentien risteyksessä. Kuva: Lauri Seppänen

Nelikymppinen mies riehaantui Hämeenlinnan Hallituskadulla sijaitsevassa ravintolassa lauantaiyönä noin kello 3.40. Poliisin mukaan hän oli käynyt toisen asiakkaan kimppuun ja vastustanut sen jälkeen järjestyksenvalvojia, jotka olivat joutuneet käyttämään kaasusumutinta ja panemaan miehen rautoihin.

Kahakka oli alkanut siitä, kun riehuja oli läpsäissyt naisasiakasta ja kaatanut tämän lattialle. Nainen oli loukannut itseään. Tämän jälkeen mies ei ollut suostunut poistumaan ravintolasta vaan oli alkanut painia järjestyksenvalvojien kanssa. Poliisit veivät hänet asemalle ja putkaan. Vielä putkaan siirrettäessäkin mies alkoi rimpuilla vastaan.

Tapausta tutkitaan lievänä pahoinpitelynä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena ja haitantekona virkamiehelle.

Auto kaiteeseen Idänpäässä

74-vuotias mies ajoi autonsa kaiteeseen Viipurintien ja Tuuloksentien risteyksessä perjantaina kello 20:n jälkeen. Kuski oli ajanut Viipurintieltä kovalla nopeudella Tuuloksentien yli. Hänet ja kyydissä ollut matkustaja vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

23-vuotias mies kärähti ratista Riihimäen Lasitehtaantiellä lauantaiyönä noin kello kaksi. Poliisipartio oli pysäyttänyt henkilöauton tarkastusta varten. Miehelle tehty huumepikatesti oli positiivinen, ja autosta löytyi vähäinen määrä huumausaineita. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Päivän lehti

25.2.2020