Kanta-Häme

Aurinkomatkat peruu kaikki tulevan kuukauden matkansa – Asiakkaat saavat rahansa takaisin

Lentoyhtiö Finnair vähentää koronatilanteen takia kapasiteetistaan 90 prosenttia huhtikuun alusta lähtien siihen asti, kunnes tilanne parantuu.
Lentoyhtiö Finnair vähentää koronatilanteen takia kapasiteetistaan 90 prosenttia huhtikuun alusta lähtien siihen asti, kunnes tilanne parantuu. Kuva: Kimmo Penttinen

Aurinkomatkat peruu koronaviruksen takia kaikki pakettimatkat, kaupunkilomat sekä Finnair Holidays -matkat ajalta 13.3.–12.4. Yhtiö palauttaa matkan hinnan asiakkaille.

Muutos ei koske jo kohteessa olevia asiakkaita, jotka voivat jatkaa lomaansa normaalisti. Heidät kotiutetaan joko alkuperäisen matkavarauksen mukaisena paluupäivänä tai aiemmin, riippuen siitä, miten kohteista on lentoja saatavilla.

Aurinkomatkat lupaa olla yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden paluumatkaan tulee muutoksia.

Yhtiö huomio myös ne asiakkaat, jotka ovat oma-aloitteisesti peruneet matkapakettinsa sen jälkeen, kun ulkoministeriö torstaina päivitti matkustustiedotteensa. Myös he saavat matkan hinnan takaisin, mikäli matkan lähtöpäivä olisi ollut 13.3.-12.4.2020.

–  Nyt peruttujen matkojen asiakkaiden ei tarvitse ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, vaan olemme heihin yhteydessä ja palautamme matkan hinnan automaattisesti. Asiakaspalvelumme on tilanteen vuoksi hyvin ruuhkainen. Olemme yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden matkat perutaan. Varausten käsittely ja viestien lähettäminen tapahtuu vaiheittain ja voi viedä useamman päivän, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa tiedotteessa.