Kanta-Häme

Auto ajautui Vanajaveteen

Auto ajautui Hämeenlinnassa tuntemattomasta syystä Vanajaveteen aamuyhdeksän aikaan. Onnettomuus tapahtui Lukiokadun ja Arvi Kariston kadun risteyksen lähellä. 

Auton kuljettaja oli itse soittanut hätäkeskukseen ja päivystävän palomestarin Juhani Sudenmaan mukaan pelastusyksiköt olivat paikalla minuuteissa. Paikalle ehti ensimmäisenä poliisi, joka kahlasi veteen ja onnistui pysäyttämään vedessä kelluvan auton paikalleen. Samalla pelastuslaitos kiinnitti auton liinalla rantaan. 

Auto vaurioitui keulasta ja sisään alkoi tulla vettä. Kuljettaja saatiin kuitenkin nopeasti ulos autosta ja hänet kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. 

– Auto alkoi täyttyä vedellä, mutta sukeltajat olivat jo siinä vaiheessa paikalla valmiina, joten varsinaista hengenvaaraa ei ollut, Sudenmaa sanoo. 

Paikalla ei ollut jarrutusjälkiä ja pelastuslaitokselta arvioitiin, että ainakaan ylinopeus ei aiheuttanut onnettomuutta. Kuljettaja pääsi kävelemään ambulanssiin omin jaloin, mutta hänen kunnostaan ei ole tällä hetkellä tietoa. HäSa

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic