Kanta-Häme

Käärmeitä rakastava BB-Timo iski nuorena miehenä Hämeenlinnassa eläkeläispuuman - "Lintuvintti" liittyy tapaukseen

Kuva: Jukka Alasaari
Hämeenlinnalaistaustainen Timo Paasikunnas on mukana Big Brother -tv-realityssa. Kuva: Jukka Alasaari

Hämeenlinnalaistaustainen Timo Paasikunnas on viikko sitten startanneen Big Brotherin sympaattisimpia hahmoja.

53-vuotias mies on talon vanhin asukas. Hän onkin ehtinyt kokea monenlaista kilpailijatovereihinsa verrattuna.

Sähköhommat vaihtuivat matelijoihin

Lammin Evolla lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt Paasikunnas on monille hämeenlinnalaisille tuttu, sillä hän työskenteli vielä 1990-luvun lopulla Hämeenlinnan Energialla sähkömiehenä.

Sittemmin Paasikunnas irtisanoutui työstään ja aloitti työt unelmaduunissaan Korkeasaaressa vuonna 1999. Hän on toiminut Korkeasaaren matelijoiden hoitajana jo 21 vuoden ajan.

Big Brother-talossa Paasikunnas on kertonut avoimesti lapsuudestaan ”hirvien, teerien ja metsäjänisten keskellä” Evon riistatutkimusasemalla, jossa hänen isänsä Yrjö Paasikunnas toimi tutkimusmestarina ja äiti laitosemäntänä.

BB-Timo on seurannut isänsä jalanjäljissä, sillä hän on tehnyt muun muassa kyytutkimusta ja toiminut kansainvälisen luonnonsuojeluliiton kyyasiantuntijana. Hän kutsuu kotiaan Loviisan vanhassa juustolassa käärmeiden vanhainkodiksi, sillä siellä asustaa Paasikunnaksen lisäksi muun muassa nelimetrinen pyton.

Kesäromanssi 45 vuotta vanhemman naisen kanssa

Muutama päivä sitten Paasikunnas herätti BB-talossa huomiota muistelemalla vanhaa kesäheilaansa.

Paasikunnas kertoi, että hänellä oli 24-vuotiaana romanttinen suhde 69-vuotiaaseen naiseen, jonka hän bongasi ”Lintuvintiltä” eli hämeenlinnalaisesta Kolibri-yökerhosta.

– Hän oli hyvin viisas, elämää nähnyt – niin kuin voi kuvitellakin – ja tosi viehättävä minun mielestäni, Timo muisteli tv-lähetyksessä kesäromanssiaan. HäSa

Kuva: Jukka Alasaari
Timo Paasikunnas on vegaani ja vastustaa niin eläinten kuin ihmistenkin kiusaamista. Hän onkin yksi BB-talon sympaattisimpia hahmoja. Kuva: Jukka Alasaari

Päivän lehti

29.9.2020

Fingerpori

comic