Kanta-Häme

Bellapuoti avautuu netissä

Bellapuoti.com on Hämeen Sanomat Oy:n ja Bastella Media Oy:n yhdessä kehittämä verkkokaupparatkaisu. Hämeen Sanomat Oy avasi ensimmäisen yhteisöverkkokauppansa Kalastamo.comin tammikuussa 2013.
 
– Hyvät kokemukset Kalastamo.comista ja selkeä tarve myös sisustus- ja kauneuspuolen yrittäjiltä saivat meidät laajentamaan yhteisöverkkokauppamalliamme myös Bellapuodissa”, Aina Group Oyj:n toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen sanoo.
 
– Hämeen Sanomat on jo 134 vuoden ajan yhdistänyt kauppiaita ja kuluttajia perinteisessä printtimediassa, joten mallin jatkaminen myös sähköisessä kaupankäynnissä on luonnollinen jatkumo historiassamme, hän jatkaa. 
 
Bellapuoti.com verkkokauppa kokoaa saman katon alle laajan valikoiman sisustuksen ja kauneuden tuotteita eri kauppiailta ympäri Suomen. Tuotteita kaupassa on avauksessa yli 5 000 kpl ja kauppiaita yli 100. Sekä tuotteita että kauppiaita on tulossa lisää syksyn ja talven aikana. 
 
Asiakkaille lisää valikoimaa
 
Bellapuoti.com tarjoaa asiakkaille helpon tavan löytää verkosta sekä yksilöllisiä kotimaisten käsityön-tekijöiden uniikkituotteita kuin myös kansainvälisiä laadukkaita sisustustuotteita, koruja sekä kosmetiikkaa.
 
– Monia Bellapuodissa olevia tuotteita on ollut vaikea löytää verkosta tai niitä ei ole edes aiemmin ollut tarjolla. Samalla kivijalkakauppiaiden tuotteiden saatavuus paranee ympäri Suomen, kehitysjohtaja Eeva Jauro Hämeen Sanomat Oy:stä kertoo.
 
Kauppiaille Bellapuoti.com tarjoaa mahdollisuuden riskittömästi kasvattaa myyntiään ja vastata jatkuvasti kiristyvään kilpailuun verkossa. 
 
Yhteisöissä on voimaa verkkokaupassa
 
Bellapuoti.comin yksinkertaisena ajatuksena on tuoda kauppiaat sinne, missä aktiiviset kuluttajat ovat. Suomen suurimpiin kuuluva blogisivusto Bellablogit.fi on tässä avainroolissa, Bellablogeissa vierailee vuosittain yli miljoona kävijää ja sivulatauksia tehdään samassa ajassa yli 9 miljoonaa.
 
Bellapuoti.comin toimintamalli on sama kuin Kalastamo.comissa eli asiakas voi ostaa useiden eri kauppiaiden tuotteita yhdellä maksukerralla ja kaikilla verkossa olevilla maksumuodoilla.
 

Päivän lehti

21.1.2020