Kanta-Häme

Bellapuoti.com kokoaa saman katon alle laajan valikoiman sisustuksen ja kauneuden tuotteita

Hämeen Sanomat Oy avaa Suomen monipuolisimpiin kuuluvan sisustus-, käsityö-, kosmetiikka-, herkku- ja koruverkkokaupan Bellapuoti.comin maanantaina kello 10.

Kyseessä on Hämeen Sanomien ja Bastella Media Oy:n yhdessä kehittämä verkkokaupparatkaisu.

– Hämeen Sanomat avasi ensimmäisen yhteisöverkkokauppansa Kalastamo.comin viime tammikuussa. Hyvät kokemukset Kalastamo.comista ja selkeä tarve myös sisustus- ja kauneuspuolen yrittäjiltä saivat meidät laajentamaan yhteisöverkkokauppamalliamme myös Bellapuodissa, sanoo Aina Group Oyj:n toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen.

– Hämeen Sanomat on jo 134 vuoden ajan yhdistänyt kauppiaita ja kuluttajia perinteisessä printtimediassa, joten mallin jatkaminen myös sähköisessä kaupankäynnissä on luonnollinen jatkumo historiassamme.

Bellapuoti.com kokoaa saman katon alle laajan valikoiman sisustuksen ja kauneuden tuotteita eri kauppiailta ympäri Suomen. Sivuston avautuessa tarjolla on yli 8 000 tuotetta yli sadalta kauppiaalta. Tuotteita ja kauppiaita on tulossa lisää syksyn ja talven aikana.

– Bellapuoti.com tarjoaa asiakkaille helpon tavan löytää verkosta sekä yksilöllisiä kotimaisten käsityön-tekijöiden uniikkituotteita kuin myös kansainvälisiä laadukkaita sisustustuotteita, koruja sekä kosmetiikkaa. Monia Bellapuodissa olevia tuotteita on ollut vaikea löytää verkosta tai niitä ei ole edes aiemmin ollut tarjolla. Samalla kivijalkakauppiaiden tuotteiden saatavuus paranee ympäri Suomen, sanoo verkkokauppahankkeen kehitysjohtaja Eeva Jauro.

– Kauppiaille Bellapuoti.com tarjoaa mahdollisuuden riskittömästi kasvattaa myyntiään ja vastata jatkuvasti kiristyvään kilpailuun verkossa.

Toimintamalli Kalastamosta

Bellapuoti.comin ajatuksena on tuoda kauppiaat sinne, missä aktiiviset kuluttajat ovat. Suomen suurimpiin kuuluva, Bastella Median ylläpitämä blogisivusto Bellablogit.fi on tässä avainroolissa. Bellablogeissa vierailee vuosittain yli miljoona kävijää ja sivulatauksia tehdään samassa ajassa yli 9 miljoonaa. 

Bellapuoti.comin toimintamalli on sama kuin Kalastamo.comissa eli asiakas voi ostaa useiden eri kauppiaiden tuotteita yhdellä maksukerralla ja kaikilla verkossa olevilla maksumuodoilla. (HäSa)

Päivän lehti

26.1.2020