Kanta-Häme

Bensavarkaat kävivät kuorma-auton tankilla Parolassa

 

Poliisi nappasi romanialaiset polttoainevarkaat itse teosta maanantai-iltana Parolassa. Poliisit pääsivät rosvojen jäljille, kun illalla yhdeksän aikaan naapuri ilmoitti kahden tuntemattoman pakettiauton ajaneen talon pihaan Junailijantiellä.

Autoista nousseet viisi miestä kävivät letkuineen ja kanistereineen pihassa olleen kuorma-auton polttoainetankin kimppuun. Kesken säiliön tyhjennyksen he huomasivat käryn käyneen, mutta eivät päässeet karkuun poliisien tukittua tien.

 

Polttoaineelta haisseet miehet ja autot vietiin Hämeenlinnan poliisilaitokselle. Poliisin mukaan miehet ovat pysyneet kuulusteluissa vaitonaisina. Poliisi haluaisi keskustella miesten kanssa eri puolilla Kanta-Hämettä tapahtuneista polttoainevarkauksista.

 

Miehet olivat liikkeellä valkoisella Mercedes-Banz Vito -pakettiautolla, joka on rekisteröity Suomeen sekä valkoisella Volkswagen Transporterilla, joka on Bulgarian rekisterissä. Poliisi on kiinnostunut yleisön havainnoista liittyen näiden autojen ja romanialaisviisikon liikkeisiin Suomessa. (HäSa)

Päivän lehti

5.4.2020