Kanta-Häme

CAP-Group siirtyi pääkaupunkiseudulle

Hämeenlinnalainen autokouluyritys CAP-Group on siirtänyt pääkonttorinsa Vantaalle. Yritys vietti virallisesti uuden Kehä 3:lle perustetun pääkonttorinsa avajaisia toukokuun lopulla.

– Pääkonttorin väki kahta lukuun ottamatta asuu pääkaupunkiseudulla tai sen kehävyöhykkeellä. En ole itsekään käynyt Hämeenlinnassa kevään aikana kuin pari kertaa, sanoo CAP-Groupin toimitusjohtaja Pekka Kari.

Kari kertoo, että pääkonttorin monet työntekijät tekivät jo keväällä vähän töitä Hämeenlinnan konttorissa. Työt tehtiin hyvin usein etätöinä kotoa.

– Hämeenlinnaan meille jää autokoulu, johon tulee myös työpiste kahdelle pääkonttorin työntekijälle.

CAP-Group on Suomen ainoa valtakunnallinen autokoulu. Kari sanoo, että yrityksen kasvu valtakunnalliseksi vaikutti myös siihen, että pääkonttori siirrettiin pääkaupunkiseudulle. Yhtiön nopea kasvu jatkuu.

– Liikevaihtomme oli viime vuonna vajaa 12 miljoonaa euroa. Tänä vuonna liikevaihto kohoaa noin 16 miljoonaan euroon ilman yritysostoja.

– Meillä on pitkä lista yrityksiä, jotka mahdollisesti ostamme tänä vuonna, Kari sanoo.

CAP-Group on ollut edelläkävijä simulaattorikoulutuksessa. Yritys on myynyt ajokoulutusta paljon myös puolustusvoimille. häsa

Mainos