Kanta-Häme

Cheek, J.Karjalainen, Jonne Aaron ja Anssi Kela Aitoon kirkastusjuhlilla

Aitoon Kirkastusjuhlat järjestetään Pälkäneellä heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.–8.7., jolloin paikalle saapuu järisyttävä joukko kotimaisen musiikin kärkinimiä.

Lavalle nousee muun muassa Sokka irti- ja Syypää sun hymyyn -hittien esittäjä sekä Vain elämää -tv-formaatissa ihastuttanut Cheek. Uuden. Myös Et ole yksin -levyn juuri julkaissut J.Karjalainen nähdään myös Aitoossa heinäkuun alussa.

Näiden lisäksi juhlakansaa ilahduttaa tänäkin vuonna tuttu ja todellinen tunnelmannostattaja Apulanta. Jo 17. kertaa juhlilla esiintyvä kolmikko takaa aina yhtä huikean lopetuksen Rokkiliiterin lavalla juhlien päättäjäispäivänä. Aitoossa saattaa kajahtaa ilmoille myös hitit Levoton tyttö sekä Huuda!, sillä tällä viikolla uuden levyn julkaiseva Anssi Kela sekä helmikuussa uuden Maailma on tehty meitä varten -levyn julkaissut Haloo Helsinki! esiintyvät juhlilla.

Keväällä uuden suomenkielisen soololevyn julkaiseva ja Vain elämää -ohjelmassa syksyllä sydämiä sulattanut Jonne Aaron saapuu myös Aitooseen Kirkastusjuhlille. Tämän lisäksi juhlilla nähdään heinäkuussa muun muassa Kaija Koo, Jani & Jetsetters sekä Rockwalli. Loput esiintyjät julkaistaan 1. huhtikuuta.

Päivitetyt nettisivut on nyt avattu osoitteeseen www.aitoo.fi, ja ennakkoliput tulevat myyntiin 1.4. Aitoon Kirkastusjuhlat järjestetään tänä vuonna 131. kerran, ja samalla juhlitaan juhlien järjestäjän, Aitoon VPK:n vuosijuhlaa.

Aitoon Kirkastusjuhlat on Sydän-Hämeen suurin kesätapahtuma, ja kävijöitä viime vuonna oli yli 8 000. (HäSa)