Kanta-Häme

Coca-Colan joulurekka saapuu Forssaan – Kaupungin soittolista päihitti muut

Punainen rekka kurvaa kaupunkiin 18. joulukuuta. Tapahtumapaikkana on Forssan K-Citymarket.
Coca-Cola-rekka saapuu tänä joulukuussa Forssaan. Kuva: Coca-Cola Suomi

Coca-Colan Joulurekka pysähtyy ensimmäistä kertaa Forssaan keskiviikkona 18.12.

Yhdeksän paikkakuntaa oli valittu etukäteen, mutta yhden valintaan suomalaiset pääsivät vaikuttamaan. Ensimmäistä kertaa rekkakiertueen äänestysmenetelmänä käytettiin Spotifyn paikkakuntakohtaisten joulusoittolistojen kuuntelua.

Voittajakaupungiksi nousi Forssa, jonka joululaululistaa kuunneltiin äänestysaikana eniten. Forssan-lista sinnitteli Porin kanssa lähes rinta rinnan. Muut kandidaatit olivat Heinola, Mikkeli, Nokia ja Pori.

Tuhansin valoin koristeltu rekka ja sen mukana matkaava joulutapahtuma poikkeaa kiertueellaan myös Vantaalle, Kouvolaan, Joensuuhun, Tuuriin, Seinäjoelle, Turkuun, Kirkkonummelle, Äänekoskelle ja Maarianhaminaan.

Tapahtumapaikkana on Forssan K-Citymarket.

– Joulurekan halutaan vierailevan useammassa kaupungissa kuin mitä on mahdollista toteuttaa, Suomen Coca-Colan viestintäpäällikkö Théa Natri kertoo.

Joissain Euroopan maissa Coca-Cola Joulurekka on kiertänyt jo lähes 20 vuotta. Suomessa kiertue järjestetään vasta toistamiseen, mikä tekee jokaisesta pysähdyksestä erityisen.

Neljä tuntia kestävässä tapahtumassa voi mm. kuvauttaa itsensä yksin tai ystävien kanssa valaistun rekan vieressä erityisellä kuvauspaikalla.

Yhtiön tapahtumien, ikäraja on 13 vuotta. Nuoremmat ovat tervetulleita vanhempiensa kanssa, Natri muistuttaa. HäSa

Päivän lehti

26.9.2020

Fingerpori

comic