Kanta-Häme Riihimäki

Coronaria laajentaa fysioterapiapalveluja Riihimäelle

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia oy on ostanut Riihimäen Fysioterapia oy:n liiketoiminnan.

Kaupalla Coronaria laajentaa fysioterapiapalveluitaan Riihimäelle.

Riihimäen Fysioterapia on työntekijöineen ja yrittäjineen alueella pisimpään toiminut kuntoutustoimija.

Yrityksen liiketoiminta siirtyi 30.11.2018 Coronaria Fysioterapialle, ja jatkossa toimipaikan nimi on Coronaria Riihimäen Fysioterapia.

Vuonna 1971 perustetun Riihimäen Fysioterapian henkilöstö- ja asiakassuhteet siirtyvät Coronaria Fysioterapialle. Muuten toiminta jatkuu entisellään.

Coronaria tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti ja liiketoimintakaupalla laajentaa fysioterapian osaamispohjaa tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ja neurologisen kuntoutuksen osaajilla.

– Tavoitteenamme on, että lähivuosina kaikissa yli 10 000 asukkaan kunnissa Coronarian toimipisteissä saa monipuolisesti eri fysioterapian erikoisalojen palveluja muiden terapia-alojen, psykologityön ja työelämänpalveluiden lisäksi. Neurologisen kuntoutuksen lisäksi panostamme fysioterapiassa vahvasti muun muassa tuki- ja liikuntaelinkuntoutukseen, seniorifysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan, toteaa Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen.