Kanta-Häme Janakkala

Eläkeläisten uimareissu Tervakoskelle peruuntui, koska altaaseen oli lurahtanut liikaa klooria – Vika korjattu

Tervakosken uimahallin pääallas jouduttiin sulkemaan muutamaksi tunniksi. Kuva: Juhani Salo
Tervakosken uimahallin pääallas jouduttiin sulkemaan muutamaksi tunniksi. Kuva: Juhani Salo

Tervakosken uimahalli oli keskiviikkona aamupäivällä suljettuna, sillä iso uima-allas oli pois käytöstä. Janakkalan kunta tiedotti, että altaassa oli tekninen vika.

Uimahallin asiakaspalvelusta kerrottiin iltapäivällä, että pääaltaan veteen oli päätynyt liikaa veden puhdistukseen käytettävää klooria. Tämän vuoksi aamun aukiolotunnit ja ohjattu vesijumppa jouduttiin perumaan.

Halli avautui uudelleen kello 15 iltapäivällä normaalisti.

 

Pääaltaan sulkemisen vuoksi aamupäivän asiakkaita jouduttiin käännyttämään pois uimahallilta. Joukossa oli noin 30 eläkeläisen ryhmä, jotka olivat saapuneet paikalle Turengista ja matkan varrelta. Kyydissä ollut Outi Sarvanne-Ravantti ihmetteli, miksi hallin sulkemisesta ei tiedotettu etukäteen.

Janakkalan kunta julkaisi asiasta tiedotteen kunnan verkkosivuilla ja kello 13 aikaan Facebookissa.

– Saman liikennöitsijän järjestämä kyyti uimahallille on järjestetty keskiviikkoisin ainakin 20 vuoden ajan. Eihän sille mitään voi, jos altaassa ei voi uida, mutta asiasta olisi voinut tiedottaa kuljetusyrityksellekin.

Linja-auto ei ehtinyt lähteä paluumatkalle, joten ryhmä pääsi takaisin kyytiin käytyään kääntymässä uimahallin lipunmyynnissä.

– Takaisin tultiin eri reittiä, tehtiin maisemareissu. Onneksi oli aurinkoinen sää. HäSa