Kanta-Häme

Elina Orkonevan viisubiisi videolla

 

Uuden Musiikin Kilpailun loppukahinoissa mukana oleva Elina Orkoneva on julkaissut He´s Not My Man -kisakappaleestaan musiikkivideon, joka on katsottavissa internetin YouTube-sivustolla. Artisti yhtyeineen teki videon omalla kustannuksellaan.
 
– Kilpailun yhteydessä tuli puheeksi, että musavideon saa halutessaan julkaista tietyllä päivämäärällä, Orkoneva kertoo.
 
– Juttu tehtiin todella nopealla aikataululla ja onneksi löysin Hämeenlinnasta Miika Hakalan, joka ohjasi ja käsikirjoitti videon.
 
Yksityisjuhlien naamiaisiin sijoittuva tarina kuvattiin joulukuun lopussa Orkonevan vanhempien omakotitalossa Hämeenlinnassa. Videolla esiintyy myös Aleksi Aromaa, joka tällä kertaa nähdään hiukan roistomaisessa roolissa.
 
– Ohjaaja halusi tehtävään oikean näyttelijän, jolla pokka pitää, joten oli hienoa, että Aleksi saatiin mukaan, Orkoneva kiittelee.
 
– Pääosassa on siskoni Pihla, jolle olin joskus lapsena luvannut, että hän pääsee mukaan ensimmäiseen musiikkivideooni. Muistin jutun nyt, ja hän tekee oikein hyvän roolin.
 
Showta ja kimallusta
 
Torstaina televisiossa nähty jakso, jossa Orkoneva tapasi kilpailun tuomariston ensimmäistä kertaa, kuvattiin jo marraskuussa. Videolla kuultava versio on tuolloin saatujen palautteiden pohjalta räväkämpi. Tuomarit kaipasivat laulusuoritukseen hiukan tummempia sävyjä ja halusivat nostaa artistia vielä selkeämmin esityksen tähdeksi. Kisakappaleen lopullista muotoa olivat hiomassa tuottajat Tommi Vainikainen ja Tuomo Prättälä.
 
– Valmiissa jutussa on enemmän showhenkeä, kimallusta ja koreografioita, jotka sopivat Euroviisuihin, Orkoneva paljastaa.
 
– On hienoa, että esitystä sekä kappaletta voi kilpailun aikana koko ajan kehittää. Toinen taustalaulajista tuli raskaaksi, joten uuden laulajan kanssa on treenattu, soviteltu pukuja ja pidetty korvamonitoriharjoituksia. Demoversion jälkeen on tapahtunut aika paljon.
 
Varsinainen kilpailu alkaa Orkonevan osalta 24. tammikuuta, jolloin hän esiintyy kakkoskanavan suorassa lähetyksessä helsinkiläisessä The Circus -klubissa. Kuudesta esiintyjästä kaksi etenee suoraan finaaliin, kolme jatkaa seuraavan karsintaan ja yksi yrittäjistä pudotetaan kelkasta.
Sijoituksen ratkaisevat tuomariston ja yleisön äänet vielä suoran lähetyksen aikana.
 
Lue lisää hyviä juttuja lauantaina ilmestyvästä Kaupunkiuutisista!
 

Mainos