Kanta-Häme

Elofesteillä soi ysäri

Elomessujen iltatapahtumat järjestetään Ritari-areenalla. Pandora tuo tutut hittinsä ysäribileisiin.

Elomessujen aikaan järjestettävien Elofestien esiintyjäkaarti alkaa olla selvillä. Teemana on ysäri eli 1990-luku. 

Jäähallin päätapahtumassa lauantaina 12.8. esiintyvät Pandora, Movetron, Basic Element, Waldo’s People, DJ Ice K. 

– Konsertteja Hämeenlinnassa on jo, muttei yhtään koko illan kestävää sisäfestivaalia. Näimme hyvän mahdollisuuden sisäfestivaalin järjestämiseen säältä suojassa, perustelee HPK Liigan toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Toivanen on seurannut, että ysäri on toiminut muualla Suomessa hyvin festivaalien teemana. Kanta-Hämeessä ei ole kuitenkaan järjestetty isoja bileitä 1990-teemalla. 

Illan teema on rakennettu esiintyjien kautta. Mitään naamiaisia Toivanen ei tapahtumasta odota. 

Elomessut alkaa lauantaina, mutta HPK järjestää etkobileet jo perjantaina. Silloin jäähallin isolla terassilla vietetään kaupungin suurimmat bileet, joissa musiikista vastaavat dj:t. 

– Odotamme yhteensä 3000 kävijää.
 
Miksi sitten Elomessujen iltatapahtumat ovat jäähallissa?

– Meillä on kaikki fasiliteetit olemassa muidenkin kuin ottelutapahtumien järjestämiseen, kertoo Toivanen.

Tavoite onkin laajentaa liiketoimintaa muiden tapahtumien järjestämiseen.

Hämeen Sanomien omistama Elomessut on taas jo pitkään etsinyt sopivaa kumppania iltatapahtuman järjestäjäksi. Verkatehtaalle ei mahdu riittävän isoa messutelttaa, joten iltatapahtumalle on haluttu löytää sopiva paikka, jossa voi järjestää riittävän isoa tapahtumaa.

– Meillä on mahdollisuus niin vip-tasoiseen ruoka- ja juomatarjoiluun kuin myös streetfood-ruokaan ja juomaan. Anniskelualueita on myös koko jäähallissa ja palvelupisteitä riittävästi, ettei kenenkään tarvitse jonottaa, Antti Toivanen lupaa. 
Elofest
Perjantaina 11.8. kaupungin suurimmat terassibileet kello 18 lähtien jäähallin kattoterassilla. Lauantaina 12.8. Elofestin ysäribileet kello 18 Ritari-areenalla.
 

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic