Kanta-Häme

Elokuvateatterille uusi toimintamalli

Tervakosken Seuratalon elokuvateatterin toiminta jatkuu nykyisen yrittäjän pyörittämänä, sillä elokuvateatteritoiminnan kilpailutus ei tuonut varteenotettavia tarjouksia.

Sen sijaan elokuvatoimintaa aletaan kehittää. Janakkalan kunnan elämänlaatulautakunta päätti tiistaina, että kunta ottaa käyttöön uuden toimintamallin elokuvateatterin toiminnassa.

– Tavoitteena on, että elokuvateatterin käyttöastetta saadaan nostettua. Nykyisin elokuvateatterin käyttö on aivan liian vähäistä, sanoo kulttuurisihteeri Piia Lievetmursu.

Uudenlaista käyttöä teatterille on suunniteltu ryhmässä, johon on kuulunut edustus monista kunnan elimistä. Edustettuina ovat olleet niin kulttuuri-, nuoriso-, sosiaali- kuin opetustoimikin.

Niinpä elokuvateatteria aiotaan käyttää tulevaisuudessa hyväksi työ- ja opiskeluympäristönä etsivässä nuorisotyössä ja nuorten työpajatoiminnassa sekä kouluissa, niin lukiossa kuin peruskoulunkin puolella.

Viime kuun lopussa päättynyt tarjouskilpailu tuotti vain kaksi tarjousta, joista kumpikaan ei vastannut asetettuja tavoitteita. Elämänlaatulautakunta päätti tiistaina keskeyttää tarjouskilpailun.

Tarjouskilpailusta lautakunta päätti viime syksynä. HÄSA

 

 

 

 

Päivän lehti

30.11.2020

Fingerpori

comic