Kanta-Häme

Elomessuilla erittäin vilkas lauantai - Myös sunnuntain kävijämäärä yllätti näytteilleasettajat

Lauantaina säät suosivat messukansaa, mutta myös sunnuntaina vieraita saapui paikalle reippaasti sateen uhasta huolimatta.
Verkatehtaalla on viikonlopun ajan tarjolla paljon kulttuuria ja harrastuksia. Kuva: Riku Hasari
Verkatehtaalla oli viikonlopun ajan tarjolla paljon kulttuuria ja harrastuksia. Kuva: Riku Hasari

Elomessujen asiakkuuspäällikkö Hanna Velin arvioi, että lauantaina saatettiin tehdä Elomessujen uusi kävijäennätys.

– En ole koskaan nähnyt messuilla näin paljon väkeä lauantaina. Monet olivat katsoneet varmaan säätiedotuksista, että lauantaina on parempi päivä.

Velinin mukaan messuosastojen näytteilleasettajia ilahdutti myös se, että sateisena sunnuntainakin väkeä oli liikkeellä kiitettävästi.

– Lauantaina oli täydellinen messusää. Sekä näytteilleasettajat että messuvieraat pääsivät nauttimaan siitä täysin siemauksin. Sunnuntainakin oli onneksi hyviä poutajaksoja kuurojen välissä, Velin kertoo.

Velin kertoo haastatelleensa lukuisia näytteilleasettajia ja messukansaa, jotka ovat olleet tyytyväisiä järjestelyihin ja tapahtuman antimiin.

– Näytteilleasettajat olivat jopa yllättyneitä siitä, miten hyvin Hämeenlinnassa lähdetään messuille jopa sadekelillä.

Viime vuonna Elomessujen arvioitu kävijämäärä oli noin 47 000 ihmistä, kun molempien päivien vierasmäärät laskettiin yhteen. Velin arvioi, että tänä vuonna vieraita oli vähintään yhtä paljon.

Elomessut järjestettiin tänä vuonna 28. kertaa ja mukana oli noin 280 näytteilleasettajan esittely- tai myyntikojuja. HÄSA

 

Mainos