Kanta-Häme

Ennätysyleisö tulossa AC/DC:n konserttiin

Hämeenlinnaan kesällä saapuvaa AC/DC:tä odottaa ennätysyleisö: uuteen Kantolan tapahtumapuistoon on myyty jo yli 45 000 lippua, mikä ylittää yhtyeen aiempien Suomessa järjestettyjen konserttien myynnit.

AC/DC on aiemmin esiintynyt Suomessa loppuunmyydyille katsomoille vuonna 2009 Helsingin Olympiastadionilla ja vuonna 2010 Tampereen Ratinan stadionilla. Olympiastadionin konsertissa kävijöitä oli 44 500 ja Ratinalla 32 500. Heinäkuussa yhtyettä odottaa kaikkien aikojen suurin suomalaisyleisö, sillä Kantolan tapahtumapuistoon väkeä mahtuu 50 000.

Talkoolaisten rekrytointi käynnissä

Kovasta työstä rokin tahdissa kiinnostuneille on avattu haku talkoolaisiksi AC/DC:n konserttiin, pystytykseen ja purkuun. Tarjolla on paljon kiinnostavia tehtäviä kesän suurimman rock-tapahtuman toteuttamisen parissa. Talkoolaisten rekrytointi on alkanut osoitteessa acdcfinland.fi/rekrytointi.

Hämeenlinnassa valmistaudutaan vauhdilla konserttipäivään, kun historiallisen suuri rockyleisö valtaa kaupungin lähes tuplaten sen väkiluvun.

Kantolan tapahtumapuiston rakennustyöt ovat loppusuoralla, ja puisto luovutetaan kaupungille toukokuussa. Tapahtumapuiston liikennejärjestelyihin, matkustus- ja majoitusvaihtoehtoihin ja Hämeenlinnan muuhun konserttipäivän tapahtumatarjontaan liittyen päivitetään jatkuvasti lisätietoja tapahtumapuiston ja AC/DC-konsertin verkkosivuilla kantolaan.fi ja acdcfinland.fi.

AC/DC – Rock or Bust World Tour -konsertti järjestetään 22.7. Portit avautuvat kello 15. Konserttipäivän aikataulu täsmentyy myöhemmin. Konsertin järjestäjää Live Nation Finland. (HäSa)

Päivän lehti

1.4.2020