Kanta-Häme

Ensi vuoden senioriliikuntakortit myyntiin

Vuoden 2016 Senioriliikuntakortin myynti alkaa ensi tiistaina eli 15. joulukuuta.

Senioriliikuntakortti on Hämeenlinnan kaupungin toimintaa, jolla kannustetaan ikäihmisiä itsenäiseen liikuntaan ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Kortin voivat ostaa 70 vuotta täyttäneet tai vuoden 2016 aikana 70 vuotta täyttävät hämeenlinnalaiset.

Kortilla pääsee ilman sisäänpääsymaksua Hämeenlinnan sekä Lammin uimahallien allasosastoille ja kuntosaleille niiden aukioloaikoina maanantaista lauantaihin klo 15 saakka.

Samoin Hämeenlinnan Liikuntahallien Hauhon, Iittalan ja Rengon kuntosalit ovat kortilla käytettävissä maanantaista lauantaihin klo 15 saakka, ilman erillistä maksua.

Kortilla saa myös lisäalennuksia Kuntoilukeskus Anastaciumin, Aulangon kylpylän sekä Hämeenlinnan Tanssi- ja liikuntakeskuksen normaaleista eläkeläishinnoista..

Kortin voi ostaa Hämeenlinnan kaupungin palvelupiste Kastellista tai kirjastojen yhteydessä olevissa palvelupisteistä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa sekä Tuuloksessa.

Kortin hinta on 35 euroa ja se on voimassa kesäkuun loppuun asti.

Vuoden 2016 jälkimmäisen osan kortin myynnistä ja eduista tiedotetaan myöhemmin uimahallin peruskorjauksen käynnistymisen vuoksi.

Kortin täydellinen etuluettelo löytyy Hämeenlinnan liikuntahallien nettisivuilta.