fbpx
Kanta-Häme

Erkki Korhonen Urkuyö ja Aarian taiteelliseen johtoon

Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön johtaja Erkki Korhonen seuraa Hannu Norjasta Urkuyö ja Aaria -festivaalin taiteellisena johtajana. Korhonen aloittaa tehtävässä syyskuun alussa.

– Aloitan innolla. Onhan Espoossa niin paljon mahdollisuuksia sekä hyvin monenlaista osaamista ja potentiaalia, sanoo Korhonen.

Valinta ei vaikuta Korhosen työskentelyyn Sibeliuksen syntymäkaupunkisäätiön johtajana. Hän aikoo edelleen jatkaa töitä Hämeenlinnassa.

– Määrärahat Hämeenlinnassa pienentyvät, mutta tätä kautta saamme taas uuden yhteistyökumppanin, jonka kanssa voimme järjestää konsertteja sekä Espooseen että Hämeenlinnaan, Korhonen sanoo.

Urkuyö ja Aaria -festivaalin taiteellisena johtajana Korhonen on sopinut toimivansa vuoteen 2020 saakka. Korhonen pitää festivaalin hienoa miljöötä, perinteikkyyttä ja ainutlaatuisuutta inspiroivina lähtökohtina.

Urkuyö ja Aaria järjestetään tänä kesänä 31. kerran. Esiintymispaikka on Espoon tuomiokirkko. Kesäyön konsertteja järjestetään torstaisin koko kesän ajan. HÄSA

Menot