Kanta-Häme

Etsintäkuulutettu kaksikko jäi poliisin haaviin huumeissa ajaneen kuskin takia

Kuvituskuva.

Poliisipartio pysäytti lauantaiyönä Janakkalassa hieman kahden jälkeen yöllä henkilöauton liikennetarkastusta varten.

Viralassa autoa ajaneen 51-vuotiaan miehen käytös oli aggressiivista ja sekavaa. Mies puhalsi alkometriin nollat, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.

Kuljettajan lisäksi autossa olivat matkustajina mies ja nainen. Molemmat olivat etsintäkuulutettuja. Lisäksi miehen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausainetta.

Autoon tehdyssä paikanetsinnässä löytyi tavaroita, joita poliisi epäilee anastetuiksi.

Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, varkaudesta ja huumausainerikoksesta. Matkustajia epäillään muun muassa varkaudesta ja huumausainerikoksesta.

Kolmikko vietiin Hämeenlinnan poliisivankilaan.

Helsinki-Tampere-moottoritiellä Tiiriön kohdilla mies paineli henkilöautolla nasta laudassa 160 kilometrin tuntivauhtia perjantai-iltana ennen kello yhtätoista. Nopeusrajoitus on 100 kilometriä tunnissa.

Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon ja otti hänen ajokorttinsa talteen. Poliisi epäilee parikymppisen miehen syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Hausjärven Tammitiellä poliisipartio pysäytti 48-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa. Mies puhalsi tarkkuusalkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman perjantaina ennen iltayhdeksää.

Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon.