fbpx
Kanta-Häme

Evo Trail Weekendissä kohtaavat polkujuoksijat, maastopyöräilijät, patikoijat ja yrittäjät

Evo Trail Weekend pitää sisällään kaikkiaan neljä tapahtumaa.
Perinteinen Ystävänpatikka on korvattu Evo Ilvespatikalla, jossa reittejä on 3,5 kilometristä 24 kilometriin.

Evo Trail Weekend kokoaa tulevana viikonloppuna 21.–23.9. Evon syyskuiseen metsään Hämeenlinnaan patikoijat, polkujuoksijat, maastopyöräilijät ja yrittäjät.

Seitsemän kertaa Maailmancupissa palkintopallille kivunnut ja Sotshissa vuonna 2014 parisprintin kultaa Iivo Niskasen kanssa hiihtänyt Sami Jauhojärvi on valmistautunut polkujuoksuun.

– Polkujuoksussa yhdistyvät kaksi tärkeätä asiaa: luonto ja liikunta. Polkujuoksu tekee koordinaatiolle ihmeitä, kun maasto on tossun alla epätasainen ja vaihteleva. Luonnossa liikkumisen etuja voisi luetella monen tutkimuksen verran, Jauhojärvi toteaa tiedotteessa.

Sami Jauhojärvi osallistuu tapahtumaan myös yrityssparraajana. Hän kertoo oman menestystarinansa yrityksille ja yritysten huipputiimeille tarkoitetussa Evo Businesscampissa perjantaina 21.9.

Lauantai 22.9. on omistettu polkujuoksulle ja patikoijille, kun Evo Ilvesvaellus korvaa aiemman Ystävänpatikan.

Reittejä 3,5 kilometristä aina 24 kilometriin. Evo Trail Run -polkujuoksijoilla matkat ovat samat lukuun ottamatta lyhintä reittiä. Sunnuntaina Evolla kisaavat maastopyöräilyn harrastajat.

– Reittejä on niin ensimmäistä kertaa patikoimaan lähteville kuin kokeneille vaeltajillekin. Lyhimmälle, 3,5 kilometrin reitille voi huoletta lähteä perheen pienimpienkin kanssa, kertoo tapahtuman järjestelyistä vastaava Mikko Reitti.

Evo MTB 2018 sunnuntaina 23.9. on kaikille avoin koko perheen maastopyöräilytapahtuma.

Startti tapahtuu kello 11 kilpailukeskuksena toimivan Evokeskuksen piha-alueelta.

Evo Trail Weekendin kilpailu- ja tapahtumakeskus on osoitteessa Saarelantie 1, Evo.

Menot