Kanta-Häme

Evon Roihu 2016 -suurleirille tunnustusta

Allianssi jakaa syksyn mittaan Nuori toimija -tunnustuksia osana Nuorisotyön viikkoa. Tänä vuonna ehdotuksia haettiin avoimella haulla erityisesti yhdenvertaisuuteen liittyen.

Yksi palkituista on Lammin Evolla viime kesänä järjestetty Suomen Partiolaisten Roihu 2016 -suurleiri.

Nuori toimija -tunnustus on tarkoitettu kiitokseksi ja kannustukseksi nuorille toimijoille ja heidän hankkeilleen sekä omalla toiminnallaan nuorten asemaa ja heidän toimintaansa edistäneille aikuisille.

Tunnustuspalkinnon nimestä huolimatta sen saaja voi olla yhtä hyvin nuori tai vanha. Pääasia on, että tuoretta näyttöä nuorisotoiminnasta tai -työstä löytyy. Yksittäisten henkilöiden lisäksi voidaan palkita myös nuorisoryhmiä tai järjestöjä.

Vuonna 2009 uusitun Nuori toimija -tunnustuksen Kannustushuuto on suunnitellut nuori muotoilija Niko Riepponen (s. 1980).

Riepponen näkee tunnustuksen kannustuksena ja huutomerkkinä. Tunnustuksessa nuori tyttö ja poika ovat kannustamassa asiaa tai ihmistä, johon uskovat.

Nuorisotyössä ja -toiminnassa ovet ovat auki kaikille.

Nuorisotyön viikolla toteutettavan #HupparikansanPuolella ja #Syrjinnästävapaa -teemaisen kampanjan tavoitteena on tuoda esille nuorten moninaisuus ja sen huomioiminen nuorisotyössä ja -toiminnassa.

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic