Kanta-Häme

Festaritapahtuma katkaisee Reskan perjantaina ja lauantaina

Reskafestarit järjestetään perjantaina ja lauantaina Hämeenlinnan Raatihuoneenkadulla. Tapahtuma rajaa Reskan liikennettä perjantain ja lauantain ajan.

– Vaatimusten mukaan kadun reunaan pitäisi päivällä jäädä 1,5 metrin tila kauppoihin kulkua varten, mutta tahdoimme jättää sen hieman suuremmaksi, kertoo tapahtuman tuottaja Mikko Hammar.

Musiikin soitto alkaa kuudelta illalla ja kestään puoleen yöhön ulkona, jonka jälkeen musiikki siirtyy ravintola Villisikaan. Anniskelualueen vuoksi kävelykadun itäpää suljetaan tapahtuman ajaksi.

Tapahtuman rakentaminen alkaa perjantaina ja purku aloitetaan lauantaina yöllä heti viimeisen esiintyjän jälkeen. Sunnuntaiaamuna kulun pitäisi palautua normaaliksi.

Ilmainen ulkoilmatapahtuma järjestetään nyt kymmenennen kerran. Tänä vuonna esiintymässä on muun muassa Anniina Mattila.

– Emme ole saaneet tapahtumasta oikeastaan mitään negatiivista palautetta. Yritämme herättää keskustan eloon edes kerran kesässä, sanoo Hammar.

Alueelle on vapaa pääsy ja ikäraja on 18 vuotta. Tapahtuman järjestää mm. ravintola Villisian omistava Restamax Oyj. (HäSa)

Päivän lehti

21.9.2020

Fingerpori

comic