fbpx
Kanta-Häme

Fingerporin Heimo Vesa seikkailee nyt myös Hameensanomat.fissä

Sivulla www.hameensanomat.fi/fingerpori julkaistaan päivittäin yksi uusi Fingerpori-strippi. Stripin voi jakaa esimerkiksi omalle Facebook-sivulle.
Sivulla www.hameensanomat.fi/fingerpori julkaistaan päivittäin yksi uusi Fingerpori-strippi. Stripin voi jakaa esimerkiksi omalle Facebook-sivulle. Kuva: Fingerpori.org

Pääset seikkailemaan Fingerporin maailmaan nyt myös Hameensanomat.fissä.

Fingerpori on Pertti Jarlan piirtämä ja käsikirjoittama suomalainen strippisarjakuva, jota alettiin julkaista ensi kerran Helsingin Sanomissa vuonna 2007. Fingerpori on vuosien varrella levinnyt koko maahan, yli 30 lehteen.

Sivulla www.hameensanomat.fi/fingerpori julkaistaan päivittäin yksi uusi Fingerpori-strippi. Stripin voi jakaa esimerkiksi omalle Facebook-sivulle. Fingerporin pääsee katsomaan kuka tahansa.

Fingerporin huumori perustuu useimmiten erilaisiin sanaleikkeihin ja vitseihin.

Fingerpori-sarjakuvan keskeisin ympäristö on kuvitteellinen suomalainen pikkukaupunki, Fingerpori. Sarjakuvan päähenkilö on silmälasipäinen Heimo Vesa.

Hänen lisäkseen stripeissä esiintyy useita muita kaupunkilaisia, kuten paikallisessa kahvilassa työskentelevä rääväsuinen Rivo-Riitta.

Fingerporilaisten ohella sarjakuvassa on nähty myös muun muassa paavi, Mustanaamio, Hämähäkkimies, Spede Pasanen, Kimi Räikkönen, Adolf Hitler ja marsalkka Mannerheim.

Lue lisää Fingerporista:

Elokuva-arvio: Fingerpori on kankea suomalainen South Park

Fingerpori kertoo rakkaudenkaipuusta – Pertti Jarla huolestuneille turkulaisille: “Älkää nyt viitsikö, isot ihmiset!”

Jenni Kokanderista kuoritui maksamakkaran hajuinen Rivo-Riitta

Menot